Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegidani
csendes tag
Az átviteli módot változtattam, egyből jó lett de így csak a memkártyát ismeri gépen.. elvileg a win 7 N a gagyi..probáltam egy pack-et hozzátölteni de nem jó
-
hegidani
csendes tag
igen N-es windows 7
-
hegidani
csendes tag
egyszerűen zenéket meg s*arokat akarok rakni a telóra de nem csatlakozik tiszta ideg vagyok
-
hegidani
csendes tag
ezt írja a müvelet nem sikerült: 0x8007047F
a megadott program nem windows vagy ms-dos program na most itt tartok.. -
hegidani
csendes tag
kábelt is cseréltem meg próbáltam laptopon is
-
hegidani
csendes tag
amikor rádugom nem olyan hangot ad ki a gép mint amikor felismeri az usb-t hanem 3 pittyenést.. ez mit jelenthet ?!
-
hegidani
csendes tag
próbáltam laptopon is, de semmi...
-
hegidani
csendes tag
Hát még mindig nemtudom csatlakoztatni a gépre..
nyomtam egy rendszervisszaállítást is már.. felraktam ugye a pc-t de nem csatlakozik... segítsen valaki köszönöm
-
hegidani
csendes tag
A tegnapi nap folyamán sikerült megszerezni a "kicsikét". Valamiért nem tudom csatlakoztatni számítógéphez, segítsetek légyszíves, próbáltam utána keresni de nem sokra jutottam, frissítettem a win7et is. nagyon szépen köszönöm
-
hegidani
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat. Megrendeltem már a telefont
azt írja a T, hogy jan 3.án jön meg :/ habár ezzel a vizes témával nem tiszta a kép még... pl ha víz alatt csinálnám a képeket nem lenne baj a telóval? Azt írtátok, hogy halkabb lesz ha víz éri...(most nem tudom mennyi mennyiségű vízről van szó ) . Tehát addig lesz halkabb amíg ki nem szárad? Jan 3.ára remélem kijön hivatalosan a 4.3 mert
fingomsincs, hogy kell rootolni.. ha valaki tudna erről még dobni valamit azért köszönetet küldenék -
hegidani
csendes tag
Sziasztok. Igazából a Sony Sp-t néztem, meg az Alcatel Idol S-t... 2-3 hónapja fórumozgatok, nem is szántam volna ennyi pénzt telóra..véletlen megnéztem, hogy a Z-t kilehet hozni 76000ft-ér Xs-es díjcsomagban, hát mondom ez így ajándék (1 év hűségny.) Elkezdtem olvasgatni, de közel 14000 hozzászólásra nincs időm. Ki mennyire elégedett a telefonnal? A vízállóságáról nem nagyon találtam még semmit, arról kaphatok egy kis infót? Némi információt és hasznos programokat? Köszönöm szépen, Boldog, Békés Karácsonyt Kívánok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest