-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rooney87
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam felrakni a Lollit Flashtoolal(win7-en csináltam), de nem jött össze. Úgy haladtam, ahogy a kiemeltben van írva és flashelés közben ezt a hibaüzenetet kaptam:Sony-s programok be voltak zárva, hangerő le gombot nyomtam kikapcsolt állapotban mikor csatlakoztattam.
Most 4.4.2 Existenx van rajta, rootlva.
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a gond?Köszönöm előre is
-
Rooney87
csendes tag
Hello!
Telefon hátulja, a tetején berepedt az üveg. Nem vészes, de érdemes cserélni, tovább repedhet? Vízálságot érintheti?
Csak az üveget lehet cserélni? Mennyi körülbelül? Én is ki tudom cserélni? -
Rooney87
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a 4.4.2-öt. Előtte 4.3 volt és lock screennél lehetet wighetet kirakni, de most KitKatnél nem találom, hogy hogyan lehetne vagy nem is lehet? Tudtok ebben segíteni?
-
Rooney87
csendes tag
Sziasztok!
Tervezek, hogy vennék egy dokkolot a telohoz. Véleményetek szerint ezek tehetnek valmilyen kár a készülékben?
[url=http://www.ebay.com/itm/USB-DK26-Desktop-Charger-Dock-Cradle-Station-For-Sony-Xperia-Z-L36i-c6602-L36a-/251473704770?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&var=&hash=item3a8d003742]dok[/url]
Válaszotokat előre is köszönöm
-
Rooney87
csendes tag
Ha sós vízbe teszem a telefont egy fénykép erejéig lehet baja?
-
Rooney87
csendes tag
Hello!
Visszatenném a 4.3-at, de a kiemeltben nem találom az előre rootoltat. Tudná valaki linkelni? Köszönöm -
Rooney87
csendes tag
Hello!
Szemezgetek ezzel a telefonnal és megkérnék valakit, hogy milyen tapasztalataitok vannak ezzel a telefonnal(vagy akár többen is írhattok
)? Aksi, karcállóság? Elégedettek vagytok vele? Sony milyen gyakran frissíti a androidot? Mondjuk ha kijön az 5.0 akkor várható, hogy a sony is frissíteni fogja ezt a mobilt? Vagyis nem hanyagolja el a készülékeit? Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest