Hirdetés
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
psxpal83 #17035 üzenetére
Köszönöm. Nekem teljesen bejön a P8 Lite, minden tekintetben, kivéve a méret (ami nagyon fontos). Azt gondoltam, hogy az 5" még belefér, de nem tudom megszokni és igazából nem is akarom megszokni. Pont annyival nagyobb, hogy már zavar. A P7 mini tökéletes volt méretre, és a Z3C kb. pont akkora.
Garisat azért nehéz találni normális áron, olyat, ami hivatalos, nem valami xy mobilshop gari. Szóval lehet, hogy belevágok és lecserélem egy elvileg szépen megvigyázott Z3C-re.
Ez a kijelző elengedi a ragasztást dolog nagyon jellemző? Más valamire kell még figyelni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest