Hirdetés
- Micro Four Thirds
- HDD probléma (nem adatmentés)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
KYZRR
őstag
Ha valaki esetleg hiányolja a tartozékokat az XC mellől, annak itt egy lehetőség.
[link]
-
KYZRR
őstag
válasz
Williamgrant #19528 üzenetére
Teljesen mindegy a "még garanciális" dolog, mert ha nem is lenne rajta, akkor se lehetne vásárolni plusz garanciát a készülékre. A számla mellé általában adnak garanciajegyet is, ha normális helyen veszi ez ember.
-
KYZRR
őstag
válasz
Bjørgersson #19524 üzenetére
Szia!
Nem, sajnos csak a vásárlástól számított 2 év van rá. -
KYZRR
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #19225 üzenetére
Szerintem 100%, hogy nem állítottad alaphelyzetbe a készüléket. Másképp fogalmazva nem csináltál factory reset-et.
-
KYZRR
őstag
válasz
Williamgrant #18318 üzenetére
Ahogy nézegetettem a threadet, nem igazán aktív az emberünk.
Viszont githubon elérhető a forrás.
Kérdés persze, hogy lehet-e implementálni a modot... Ki tudja mit változtattak rajta.. -
KYZRR
őstag
Ezt meg lehetne oldani az új camera UI-val is?
-
KYZRR
őstag
Flashtool nevű programra lesz szükséged, a telefonra, egy USB kábelre. illetve az összefoglalóban lévő "5.1.1 friss: Z3 compact D5803 - 23.4.A.1.232 Central Europe" linknél lévő ROM kell neked. A mikéntjét is részletezni az összefoglaló, garanciavesztést nem fog okozni.
-
KYZRR
őstag
válasz
lcee79 #16790 üzenetére
Szervizelik emiatt. A telefon elveszti az egyik funkcióját.
Ingyenes megoldás a szerviz, bár az ugye 15 nap is lehet, szóval nem feltétlen éri meg.
Speedshop-nak talán van raktáron ilyen ajtaja. Azt kompletten lehet cserélni.
Vagy eBay.Szerk.: Az ajtót DIY is ki tudod cseréni.
-
KYZRR
őstag
Az összefoglalóban lévő leírás ha nem is a leggyorsabb, de mindenféleképp a legbiztonságosabb.
TWRP a telefon bekapcsolásakor jön be, kettőt rezeg a készülék és felvillan zölden az értesítési LED. Hangerő le gombot kell ilyenkor nyomkodni. Ha a teló vette az adást, akkor a LED átvált lilára. Ezzel jelzi azt, hogy be fogsz lépni a TWRP-be. -
KYZRR
őstag
válasz
Brekii #16691 üzenetére
Elsősorban az ajtókat, illetve a mögöttük lévő víz indikátorokat kell megnézni. Ha ezekkel minden oké, akkor a mágneses töltő csatlakozóra vehthetsz egy pillantást. Kijelzőjét is ajánlott megvizsgálni, hogy nem-e engedett el a ragasztás.
Többi már csak ilyen esztétikai dolog, hogy mennyire vigyázott az előző tulaj a készülékre.Legfrissebb gyári ROM a 23.4.A.1.264, ami egy Android 5.1.1 rendszer, de hetek kérdése, és jön a 6.0.1.
-
KYZRR
őstag
Hivatalos kézikönyv azt írja, hogy kapcsold ki a SmartBandet, és utána 10 mp-ig tartsd benyomva a bekapcsoló gombot. Ezután kapcsold vissza a cuccot, és elvileg jó lesz..
(#16651) Lacka89
Elvileg IMEI alapján kepések a garanciát megnézni, az viszont kérdéses, hogy kinek a nevén van... -
KYZRR
őstag
válasz
holozis_HUN #16572 üzenetére
Túlélem, nem használom a telefont víz alatt, leszoktam az amperkodásról már.
-
KYZRR
őstag
válasz
holozis_HUN #16552 üzenetére
És ez mennyire valós, gyári cucc? Garanciát mennyire befolyásolja?
-
KYZRR
őstag
válasz
Khelben #16467 üzenetére
Én elsősorban az ajtókat nézném meg, hogy milyen állapotban vannak, illetve a víz indikátorokat [kép] az ajtók mögött. Hiba lehet még a kamera lencséjének a karcolódása, illetve a tükröződés elleni bevonat leválása.
Mágneses töltőcsatlakozón lévő festékkopás figyelhető még meg, ha az eladó dokkolóval, hogy töltőkábellel töltötte a készüléket, de ez szerintem inkább előny, mintsem hátrány. -
KYZRR
őstag
válasz
Williamgrant #16445 üzenetére
Pont emiatt nem használom a Nova Launchert. Ha benne lenne az, hogy tetszés szerint lehessen átrendezni a dolgokat az alkalmazásmenüben, simán a legjobb lenne.
-
KYZRR
őstag
válasz
Archanon #16155 üzenetére
Ha van NFC a hangszóróban akkor próbáld meg azzal párosítani a cuccokat.
Az MDR-NC31 kb. ugyanazt tudja, mint az MH750, csak ki lett egészítve az aktív zajszűréssel.
Hangminőségben jó, nem kell bömböltetni hogy normálisan hallható legyen.
Magasban egy kicsit gyenge, azt szoktam kiemelni az equalizerrel. -
KYZRR
őstag
A mágneses toltőcsatlakozó festékének a kopása normális?
-
KYZRR
őstag
válasz
BRIKLY #14561 üzenetére
Igen, én használtam.
Szerintem jó tok, viszont egy-két helyen sajnos a dizájnra mentek, mintsem egy tok alapvető feladatára, hogy védje a készüléket. Egyszer a nanopad nekem is elengedett, de nem volt vészes. Utána megmostam langyos vízzel, közben egy pamut pólóval óvatosan áttörölgettem. Vártam kb 2 órát, míg teljesen száraz nem lett. Ezt követően annyira tapadt, hogy egy rossz felhelyezés után a telefon jött, de a fólia nem.Funkcionalitását tekintve viszont nulla, mert kb mindenhez ki kell nyitni a tokot. még ahhoz is, hogy elindítsd a zenét. Emiatt is váltam meg tőle.
-
KYZRR
őstag
Tekintve, hogy a pár generációval ezelőtti elődje, az Xperia Z, ami 4.1.2-vel jött ki, és két és fél év után ő is megkapta az 5.0.2-őt, így feltételezem, hogy a Z3/Z3 Compact is szép jövő elé néz.
Vízállóság szempontjából elég vegyes a paletta, nekem az előző Z3 Compactom az kb 5x merült vízben, majd a 6. alkalommal sajnos megadta magát.
A védő sapka akkor idegesítő, hogyha töltés közben használni akarod a telefont, de egy mágneses töltőkábellel orvosolni lehet ezt a problémát.
Az ujjlenyomat olvasó szerintem hasznos nagyon, és viszonylag jók az újítások, ha fontosak azok a dolgok, amelyeket tud a z5c, akkor azzal jobban jársz(szvsz még nem éri meg váltani z3c-zől z5c-re, csak ha majd kisebb lesz a két készülék közötti árkülönbség).
Erről részletesebben Williamgrant kolléga tud beszámolni, Ő azt hiszem mindkét telefont használja/ta. -
KYZRR
őstag
válasz
Williamgrant #14300 üzenetére
Oh, elnézést, akkor egy kicsit elnéztem a dolgokat...
-
KYZRR
őstag
válasz
Williamgrant #14297 üzenetére
Én soha az életben nem láttam még zölden világítani a töltőn lévő ledet.
-
KYZRR
őstag
Valakinek van tapasztalata az ebayes alumínium bumperről?
Mennyire feszíti fel az üveget?
Feszesen áll rajta, nem lötyög? -
KYZRR
őstag
Sound modok közül melyiket érdemes letölteni?
Kiróbáltam egyet, de nem igazán hozott semmiféle változást. -
KYZRR
őstag
válasz
urby01 #12350 üzenetére
Nekem gyári dokkolóval is, és utángyártott WSKEN kábelell is ugyanolyan gyorsan tölti fel a készüléket.
A gyári tok a telefon jobb oldalt lévő két sarkát nem védi túl jól.
Fóliának általánosságban a Nilkin üveget veszik az emberek, inkább az törjön előbb, mintsem a telefon.
De tetmészetesen a sima fólia is tökélesen vég a karcolásoktól.Annyi, hogyha hátlapra is teszel fóliát, akkor a gyári tokba elsőre kell jól elhelyezni, mert én jártam már úgy, hogy egy rossz elhelyezés után igazítani akartam, a telefon jött, de a fólia nem.
-
KYZRR
őstag
válasz
adrika211_v #12253 üzenetére
Mivel az Android 5.1.1 csak a teljes rendszer indulása után mountolja az SD kártyát, de a csengőhang keresése hamarabb lefut, emiatt nem találja a megadott csengőhangot.
Másold át a kívánt zeneszámot a belső tárhely Ringtones mappájába. -
KYZRR
őstag
Sziaszok!
A múlt héten megkapott 23.4.A.1.200-as ROM-ról szeretnék pár tapasztalatot megosztani veletek.
A készülék Telenor függő.Először is a Stagefright exploit még nem lett javítva.
Másodszor, az akkuidő szerintem jobb lett. (Még tesztelésre vár.)
A kamera gyorsindítás érezhetően gyorsabb lett.
A RAM használat ismét csökkent. Nekem általában 6-700MB RAM szabad idle.
A Wi-Fi sokkal gyorsabban kapcsolódik egy már ismert hálózatra.Egyelőre ennyi.
-
KYZRR
őstag
Tegnapi nappal feltelepítettem a legújabb firmware-t., az 5.1.1-es Androidot.
Az eddigi tapasztalataimat szeretném megosztani veletek.- A rendszer tényleg jobban pörög az 5.0.2-höz képest.
- A kamera fókuszálása valamit gyorsult, de a képminőségben nem vettem észre sok különbséget.
- A beállítások valamivel részletesebb lett, ami inkább a kezdőképernyőt érinti.
- A néma üzemmód is át lett szabva, mind kinézetre, mind funkcionálisan.Ami számomra hiányzik, az az automatikus fényerőszabályzás ki-, és bekapcsolása
KépekEgyelőre ennyi, majd még jelentkezem, ha lesz valami.
-
KYZRR
őstag
válasz
muchacoado #9896 üzenetére
Használtam ilyet, de nekem sajnos a telefon jobb oldalán mindig feszítette az üveget...
(#9912) demars
Ahova telepítetted a flashtoolt, abban találsz egy firmwares mappát.
Annak a tartalmát át kell helyezned a C:/Felhasználók/fióknév/.flashTool/firmwares mappába. -
KYZRR
őstag
válasz
DonDragonka #9868 üzenetére
"Volt itt korábban kérdés, hogy a lehúzható menüt hogyan lehet egy húzással nagy trükkök(root, xposed stb.) nélkül telibe lehúzni, nos a NOVA-val ez is beállítható..."
Ezt a NOVA Launcher nélkül is meg lehet oldani, két ujjal kell lehúzni az értesítő sávot.
-
KYZRR
őstag
válasz
levente222 #9837 üzenetére
Nálam is ezt írja ki, miközben NFC-s tok van rajta.
-
-
KYZRR
őstag
Sziasztok!
Jan 21. óta vagyok/voltam büszke tulaja egy ilyen készüléknek.
Azóta kapott hideget-meleget, de hősiesen kiállta a megpróbáltatásokat.
Ezt jutalmazván, különféle kitüntetéseket is kapott, (DK48 dokkoló, Nillkin üveg).Június 12: ezen a napon valami olyan történt, amire senki sem számított...
Magammal vittem őt a strandra, csinálni egy-két videót és néhány képet.Ekkor még jól működött a telefon, olyan 10 perc után kijöttem a vízből, és szárazra töröltem.
Pár perccel később kicsit gyanús volt, hogy a hátsó kamera bepárásodott, de különösebb figyelmet nem fordítottam rá.
Ismételten eltelt pár perc, a pára eltűnt, viszont az érintőkijelző nem igazán úgy működött, ahogy kéne.
Ekkor kezdtem el aggódni, hogy valami nem kóser.
Gyorsan megnéztem az ajtókat, de minden rendben volt.
ezután azonnal kikapcsoltam, kinyitottam az ajtókat, kivettem az SD-t, és a SIM-et, viszont ekkor észrevettem, hogy a felső ajtóról kb félig levált a gumi tömítés.
Gondolom ez okozhatta az érintőkijelző hibáját.Nos, következő a kérdésem:
Van valami esély arra, hogy garanciálisan javítsák, vagy inkább ne is próbálkozzak vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest