- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
foldipeti
csendes tag
válasz
foldipeti #8514 üzenetére
Üdvözletem ismét! Június 6-án írtam ide (#8514), hogy beázott a telefonom amit tegnap végre visszakaptam.
66 nappal ezelőtt június 8-án leadtam (Ujmobilok.hu) imádott telefonomat beázás miatt. Mondták, hogy hívnak ha megtudnak róla valamit. Csak vártam és vártam, mondom akkor felhívom én őket, mire mondták, hogy szakértői véleményre vár (ilyenkor már 3 hét telt el). Még mindig csak vártam, de azért heti 1-2-szer azért betelefonáltam, hogy mi a helyzet a készülékkel: "Szakértői véleményre vár"... kezdtem már aggódni kicsit, hogy mi a tosz lehet már ennyi ideig..
Július 22-én ugyan úgy telefonáltam mire ugyan azt mondták... DE! 3 perc múlva csörgött a telefon, hogy elérték a szerviz vezetőjét akivel kiderítették, hogy a Sony elismerte a saját hibáját (Hát még jó hogy basszus, be volt csukva az összes retesz eddig nem volt baj ha vízben volt) és kicserélik a belsejét szóval a jövőhéten átvehető a telefon, hívnak ha megérkezik. Türelmesen vártam, 2 hét után megint rájuk csörögtem és nem tudtak semmit se mondani róla.
Aztán hétfőn ismét telefonáltam ahol 15 percnyi várakozás és szervizzel pletykálás után végül voltak szívesek és elmentek a telefonért amit kedden több, mint 2 hónap várakozás után visszakaptam a telefonomat egy teljesen új belső panellel..
Tehát vízbe ezek után már nem fogom rakni, a garim 2 hónappal meg lett hosszabbítva és végre újra tudom használni ezt a csoda kütyütAkit nem érdekel annak bocsi, de gondoltam elmesélem a kis "kalandomat"
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged