- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
huntamas
csendes tag
-
huntamas
csendes tag
Sziasztok! Szorgalmasan olvasgatom a fórumot és tulajdonosa vagyok egy ilyen készüléknek szerintem az első körből amint lehetett kapni ráharaptam így mindazok az apró hibák (karcolódás, sötétben vakubevillanás fotózásnál stb) megvan. Viszont van itt egy dolog ami még jobban zavar és úgy gondolom nem esett még szó róla. Nem kapcsolgatom ki a figyelmeztető üzeneteket így az sincs kikapcsolva, hogy ne figyelmeztessen ha nyitva marad valamelyik zárófedele a beázhatóság miatt. Viszont ez akkor is figyelmeztet már amikor teljesen be van csukva-zárva az összes fedele-ajtaja mindene és ez már nagyon zavar! Tüzetesebben átnéztem, hátha valami apró dolog miatt nem záródik valamelyik jól de nem, mindent rendben találtam. A figyelmeztető üzenet bekapcsolásnál, újraindításnal, dokkolórol levéve szokot szorgalmasan többször is megjelenni!
-
huntamas
csendes tag
Köszönöm a választ!
-
huntamas
csendes tag
Köszönöm a gyors választ, kicsit megnyugodtam...
Hát szerintem a régit visszatelepíteném rá mert szerintem az jobb volt. A 4.3 -at honnan tudom letölteni és visszaállítani? Sajnos mentésem nincs a régiről.
Gyári adatok visszaállítása után a képkészítést gyorsan kipróbáltam nem fagyott most le érdekes módon de ha lehetőség van rá a régi gyári 4.3 -at szívesen látnám viszont... -
huntamas
csendes tag
Na előjöttek a problémák
Kézi módot kiválasztottam fényképezésre, gondoltam kitkatban is kipróbálom milyen a 20.7 MP ... Simán lefagy a képmentéskor...
Hely van bőven ugye, az előző androidos verziónál nem volt ilyen gond akkor most mi van? Ja és kisebb felbontásoknál is előfordult. Autómatikus módban nem! Csinált olyat is, hogy restartolt magától mivel nem tudta lementeni a képet
Közben fejhallgatót érzékelt ami nem volt bedugva meg kiírta, hogy zárjam be a bővítő egységek nyílásait merthogy így nem vízálló! Be vannak teljesen zárva! Nem értem mi ez a sok baj vele eddig ilyesmik nem voltak!
-
huntamas
csendes tag
Root-al orvosolni? Akkor ugrik a garancia nemde?
Akkor ezek után a különböző alkalmazásokon belül van csak lehetőség beállítani ezt a mentési módot. Utána fájlkezelővel már nincs lehetőség sokat változtatni készüléken belül ezen csak PC-hez kötve?
-
huntamas
csendes tag
Ilyenkor nem sok értelmét látom a fájlkezelőnek sem ... Amúgy eléggé nevetséges, hogy egy friss-új rendszer ilyen hibával rendelkezzen! Ha ez hiba egyáltalán akkor orvosolni fogják a közeljövőben? Az elkészített képeket filmeket át szoktam másolni a tárhelyen lévő sd-re most meg nem engedi. Örültem, hogy a képek minősége javult ahogy írtátok, erre jön, hogy nem lehet őket pakolgatni a rendszer nem engedi úgy ahogyan azt szeretné az ember ... Köszönjük Kitkat
Viszont a dropbox-ba meg engedi őket automatikusan feltolni?
-
huntamas
csendes tag
Skynet258 És honnan rendelted őket? Linket kérhetek?
-
huntamas
csendes tag
Ezt rendeltem rá de még mielőtt megérkezne vettem egy olcsóbb eazy guard crystal-t és antireflexet (1490ft volt a tescós telenorban). Pár nap után észrevettem, sajnos későn már, hogy ha csak az asztallapra ráteszem és onnan felemelve kicsit végighúzom a felületén az asztalnak elég ahhoz, hogy apró szinte alig észrevehető karcok keletkeznek a hátlapján... Nos ezért rohantam azonnal venni rá bármit ami a közelben volt először
Nem árt ha még egy tok is védi az esetleges repülésektől... Ja és megrendeltem hozzá még ezt is
-
huntamas
csendes tag
Sziasztok! Nos, én is megvettem (137.500,- T-mobilos). A dobozban szintén benne volt a MH750 Sony headset is! Tokot egy univerzálist vettem neki, karcolódni nem látom, hogy karcolódna de nagyon vigyázok is rá és amióta olvasom, hogy nem üveg meg-hogy érzékeny folyton ezt bambulom
! Hangja szerintem jó, kihangosítva talán még jobb.
Fülessel meg teljesen tisztán szól! A készülék hihetetlenül gyors és a többi társához képest elég sokáig is bírja... Szerintem ez egy elképesztően szép és gyors telefon ami már - már tökéletes!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest