- Projektor topic
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
theo_76
aktív tag
válasz
riska1982 #14050 üzenetére
Valaki tudna segíteni? Frissíteni szeretném a telefont, a PC Companion jelzi is, hogy van, és felajánlja... Letölti az új fw-t, majd írja, hogy válasszam le az usb-ről, kapcsoljam ki a telefont, majd várjak 5 másodpercet, utána hangerő gomb és nyomjam újra rá az usb-t... Az eredmény: Sony felireat felvillan, majd utána egy aksi benne villám, és se kép se hang...
-
pit stop
addikt
válasz
riska1982 #7409 üzenetére
Akkor gondolom használtan vetted - mert újonnan egyiken sincs tudtommal ICS.
Azzal hogy ráfrissítesz egy alapból nem stabilra semmit nem old meg. Biztonsági mentés után gyári visszaállítás (gyalul mindent "külső" kártyán kívül) és úgy érdemes. Vagy GB, azthiszem 1. hsz-ben bennevan hogyan mehet vissza.
Előttem lévő hsz. is alátámasztja Sony hogy garantálja minőségetMás:
1. Hsz-hez hogy lehet módosítást kezdeményezni?
Kiderült egy idő után jelentkező szériahiba, de működést nem befolyásolja. Néhány hátlapon kamera körüli fém karika ragasztója elenged és leesik. Gariban cserélik hátlapot ha beviszitek - ha valakinek ilyen gondja lenne. Ma voltam benn, és mondták hogy nem én vagyok első ilyen. -
pit stop
addikt
válasz
riska1982 #7406 üzenetére
Első kérdés hogy hogy telepítetted; hard reset megvolt?
Másrészt ICS alatt már főleg nem kell kilőni dolgokat, intézi azt maga. Lehet azért is lassul be, mert futtatna pár dolgot háttérbe, amivel ha kell hamar behoz 1-2 funkciót, de te meg lelövöd őket - ennek kicsi a valószínűsége mondjuk.
GB gördülékenyebb rajta, ICS-t pedig folyamatosan pofozzák, de első kérdés a legfontosabb, mert hard reset nélkül tud általában ilyeneket. Meg kérdés mivel frissítetted: SUS-os frissítést tapasztalatok szerint jobban szereti mint PC C.-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest