- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
counterbill
senior tag
válasz
pepe091 #6791 üzenetére
Az a vicc h komolyan gondoltad amit írtál
Mint látod kB/sec-ben van megadva az érték. Ennek az az oka hogy a legtöbb ember így érti/méri a net sebességet. A klasszikus ,,3 megával töltök le ".
Csak összehasonlításképpen itthon ez az érték nálam vezetékes neten 4500 kB/sec átlagban.
Nem nevezném lassú mobilnetnek.Ha nem tudod a mértékegység közt a különbséget ...
-
gabancs
addikt
válasz
pepe091 #6483 üzenetére
Egyrészt nem baromság, hanem tapasztalat. Másrészt, lehet nekem van szerencsém, mert az LG launchere qrva gyors. És nem csak ingyenes launcherekkel szórakoztam, hanem pénzért is vettem már. De mindig visszatértem a gyárihoz. Semmi vel sem volt jobb egyik sem, csak tele volt felesleges dolgokkal, cserébe zabálta a memóriát.
-
l.skywalker
titán
válasz
pepe091 #6483 üzenetére
A gesztusvezérlést én bevallom nem értem. Kvázi az érintőképernyő használata már 100%-ban rugalmassá teszi a felhasználást, mert nem kell a navigációs billentyűket használni, mint a régi telefonokon. Most ezek után nem érzem szükségesnek, hogy rajzolgassak, hogy elérjek egy funkciót. Mi fogja ezt követni? Az érintésmentes irányítás, majd a hang, legvégül meg a retinamozgás+pislogás funkció?
-
gabancs
addikt
válasz
pepe091 #6478 üzenetére
Én ezt cáfolnám! Az összes launcher, ami letölthető nincs optimalizálva semmire. Mert nem tudhatják, ki milyen telefonra fogja letölteni, Tehát általánosan működik, ennyi. Maximum tele pakolják tök felesleges baromságokkal. A gyári launcher meg arra a telefonra van optimalizálva. Ráadásul pont a Sony launchere az, amit nagyon dicsérnek BOG-ék is. Tehát ha két parasztvakítós ficsőr miatt lemondasz az optimális működésről, akkor hajrá!
-
l.skywalker
titán
válasz
pepe091 #5507 üzenetére
Persze, ez logikus.
Akkor valójában nekem azzal van bajom, hogy a telefonom nem független, igaz?És akkor miért nem függetlenítem? És valójában hogyan néz ki az a pannonnál? Amikor kijön egy frissítés a Sony-tól, ők megkapják és van egy Device Management részlegük, aki ezt kiküldi? És ha független a telefon akkor ki csinálja ezt? A Sony? Wááá.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest