- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Monitor hiba topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
válasz
l.skywalker #8375 üzenetére
MIndenre ezt a választ írják, hogy SUS meg PCC, vagy safe mode. De most, hogy mondod megnézem én is.
Nekem ma teljesen megőrült a telefonom a metrón... :S Tisztára megijedtem. Konkrétan semmit sem tudott futtatni, hallgattam zenét, megnyitottam operát, kilőtte a zenét. Visszamentem elindítani a zenét, kilőtte az operát. Nyomtam menügombot launcher, opera, zene kilőve. Bementem a futó appokhoz meglesni, MINDENhez az volt írva ,hogy "újraindítás, újraindítás"... Én Semmit sem csináltam, vagy telepítettem, ezt csak úgy elkezdte magától. :S
Telefon restart után normalizálódott. Nagyon beparáztam, húúú. Remélem ilyen nem lesz többet.
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #8375 üzenetére
Rájöttem. A Safe Mode kizárja a külső alkalmazásokat. Így le lehet ellenőrizni, hogy alapból sz@r-e mondjuk a Chrome vagy sem. Hát az eredmény az, hogy sem. Tíz perce vagyok safe módban és egyszer sem lépett ki. 3rd party appokat nem tudja kezelni a rendszer. Egyre jobban zavar...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest