- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
caverinha
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne,hogy barátnőm Xperia L telóján nem lehet frissíteni a fb-ot, messenger-t és chrome app-okat play-ből,mert telepítésnél azt írja ki,hogy nincs elegendő hely a telepítéshez.
Nos engem csöppet megzavart az,hogy az én z1 Compact telómon a tárolónál van egy készülék memória és egy SD kártya memória, tehát nem kell sokat filóznom,h mit hova másoljak,ha kell a hely, viszont az L-nél most látom,h 3 részre van osztva: Eszköz memória, belső tároló és SD kártya. 1,57, 4,01 és 3,67 GB felosztásban, Az eszköz memóránál csak 231MB elérhető hely van és 1,03GB alkalmazások, 2 játék és facebook,semmi xtra igazán, a belső tárolón 1,82GB elérhető hely van,ami itt érdekes,h képek,videók 0,94GB-ot foglalnak és ezeket helyezgettem át ide-oda,amíg végülis sikerült áthelyezni a memókarira,de hiába áthelyezéssel csináltam,ugyanúgy maradt a belső tárolón is és az sd kártyán is...Van egy sdcard0 és egy sdcard1 mappa, az sdcard1-en vannak most azok az átmásolt képek videók,illetve van még egy ext_card mappa,ami megegyezik az sdcard1-gyel,mert amit onnan törlök,az törlődik a másik mappából is...
Nah, lényeg a lényeg,hogy mit tudnék csinálni,hogy tudja frissíteni az appokat,anélkül,h más appokat le kellene törölnie? Mert egyszerűen tényleg nincs olyan sok app-ja,ami annyi helyet foglalna,h ne lehessen frissíteni,volt,h sokkal több játék volt a telóján egyszerre és nem volt ilyen gond. egyszerűen nem értem az itteni kavarást, nálam Z1 compacton sokkal kézenfekvőbb a dolog, ezt az eszköz memóriát nem is értem...Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest