Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• caverinha

aktív tag

Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne,hogy barátnőm Xperia L telóján nem lehet frissíteni a fb-ot, messenger-t és chrome app-okat play-ből,mert telepítésnél azt írja ki,hogy nincs elegendő hely a telepítéshez.
    Nos engem csöppet megzavart az,hogy az én z1 Compact telómon a tárolónál van egy készülék memória és egy SD kártya memória, tehát nem kell sokat filóznom,h mit hova másoljak,ha kell a hely, viszont az L-nél most látom,h 3 részre van osztva: Eszköz memória, belső tároló és SD kártya. 1,57, 4,01 és 3,67 GB felosztásban, Az eszköz memóránál csak 231MB elérhető hely van és 1,03GB alkalmazások, 2 játék és facebook,semmi xtra igazán, a belső tárolón 1,82GB elérhető hely van,ami itt érdekes,h képek,videók 0,94GB-ot foglalnak és ezeket helyezgettem át ide-oda,amíg végülis sikerült áthelyezni a memókarira,de hiába áthelyezéssel csináltam,ugyanúgy maradt a belső tárolón is és az sd kártyán is...Van egy sdcard0 és egy sdcard1 mappa, az sdcard1-en vannak most azok az átmásolt képek videók,illetve van még egy ext_card mappa,ami megegyezik az sdcard1-gyel,mert amit onnan törlök,az törlődik a másik mappából is...
    Nah, lényeg a lényeg,hogy mit tudnék csinálni,hogy tudja frissíteni az appokat,anélkül,h más appokat le kellene törölnie? Mert egyszerűen tényleg nincs olyan sok app-ja,ami annyi helyet foglalna,h ne lehessen frissíteni,volt,h sokkal több játék volt a telóján egyszerre és nem volt ilyen gond. egyszerűen nem értem az itteni kavarást, nálam Z1 compacton sokkal kézenfekvőbb a dolog, ezt az eszköz memóriát nem is értem...

Köszi előre is a válaszokat! :R

Új hozzászólás Aktív témák