- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vviktor1
aktív tag
válasz
Keeperv85 #24193 üzenetére
Érdekes lenne, hisz szól rendesen szépen, és erősítőre kötve is. Ha az lenne amit te írsz akkor nem lenne meg a stereo hatás, és visszhangosan is kellene szólnia nem ? (eddigi hifis tapasztalataim szerint legalábbis) De persze ettől még lehetséges, és köszönöm a tippet, lehet megnézetem szervizben.
-
vviktor1
aktív tag
Sziasztok, nem tudom mennyit kell visszaolvasni, ezzel nem találkoztam. Szóval nejem minije ha be van dugva füles, vagy erősítőhöz kábel, olyan mintha megzavarodna (nem lehet számot váltani, ikonok egész mást csinálnak stb.) Egyébként működik normálisan. Rendszer az gyári 4.0.4. mielőtt használatba vette gyári alaphelyzetbe állítás volt rajt csinálva. Buherált romot, ill hekkelni nem szeretném. Mi lenne a megoldás, ill. egyedi probléma lehet ? Köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged