Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
q13579 #10381 üzenetére
Beállítások 25 mb
Viber 13 mb
Gsam Battery monitor 5,4 MB - leszedni ezek a legnagyobb proci fogó
USB connectivity 2,4 MB -?
Zene 15 mb
Hívánapló bővítmény 2,9 mb
Digitális óra 2,9 mb
Állapotváltás 2,5 mb
TrackID 5 MB - tiltani
Kapcsolatok 3,9 mb
Google szolgáltatások 7,2 mb
Video Unlimited 2,7 MB - tiltani
Xperia Sync 2,9 MB - tiltani
Térkép 5,4 MB - kilöni
Térkép 4,9 mb
Térkép 4,5 mb
Xperia bill 7,1 mb -
-
csatakacsa
tag
válasz
q13579 #10050 üzenetére
Értem, köszönöm akkor lehet az akksim nem túl jó már pedig decemberben vettem a telot. De egy éjszaka alatt 10 % az sztem nem normális mértékű.Pedig megneztem az akksi hasznalatot 40% üresjáratban meg 40% készenlétben asszem. Szal csak nem.progi meríti sajnos azt legalabb ki tudnam.lőni .
-
Rick4
félisten
Igen, de még a full lemerítés se kell, simán megy csak a szimpla használattól... Nekem az elején volt hogy 1-1 nap alatt lemerült az akksi, most már 2 napokat vidáman elmegy, bár a netet lemondtam, és fix 2G-n használom, de beszélni nem beszélek kevesebbet. ics-en én használok advanced task killert (annak ellenére, hogy többek szerint nem kell) meg egy snassz battery widget-et, utóbbi ha nem is pontosan, de mutatja, hogy mennyit lehet telefonálni 2G-n, 3G-n, mennyit wifizhetek, és mennyi idő alatt töltődik újra az akksim..
-
Dottore
addikt
Az összes app ilyen és úgy tudsz optimalizálni velük, hogy nem használod őket.
Nálad valami nagyon fut a háttérben. Letöltöd ezt és megnézed vele.Amúgy mik azok a komolytalan alkalmazások amik futnak?
-
viewdetails
addikt
q13579
bokrosolajos írt egy rövid segédletet régebben ezzel kapcsolatban.
-
Rick4
félisten
Írtam privit, de nem válaszoltál....
Elég egy normál beállítás, fénymérés középre, képstabilizáló kikapcsolva, folyamatos autofókusz, más nem kell. Elég korrekt képeket lehet csinálni.
[link]
[link]
[link]
[link]Persze ezek se nem művészi, se nem hiperszuper minőségi fotók, de egy nyaralás, vagy egy elkapott pillanat képei tökéletesen megférnek a memóriakártyán.
-
bokrosolajos
őstag
Szerintem cserélj ismerőst!
Pont a SE az, akire nem kell egy évet várni - mondom ezt ex Samu tulajként, tapasztalatból.
Legjobb Androidos készülék az Arc S, már lefrissítettem Ice Cream Sandwitch-re, pedig egyáltalán nem érdekel az ilyesmi, de van hozzá olyan okos kiszolgálás, hogy az ilyen amatőrök is elvégezhetik, mint én.Samsungot soha többé a hátam közepére. Nagyon örülök a választásomnak, eddigi legjobb készülékem, a következő is valószínű ez lesz, illetve most már csak SONY
-
kornellia84
tag
Én sem foglak rábeszélni semmire.
Nekem kb 1 hónapja van meg az Arc S-em, de azt mondom, a lehető legjobban döntöttem. Nálam is szóba jött több is, Samsung is, de örülök, hogy nem azt vettem meg. Ha most vennék telefont, akkor is ezt venném.
Ahogy Dottore is írta, mérete az ami még jó, nagyobb már nem kellene. Szép a kijelző, jó a külső, és bár tudom sokaknak a fehér nem telefon, de fehérben a legszebb. -
Dottore
addikt
S2 kizárt, Galaxy Nexust vennék de az nekem túl nagy és miután olvasgattam róla, azt hiszem nem tetszene a beégés a kijelzőn. Igaz így is kacérkodtam vele egy darabig de megfogtam és túl van a mérete azon a határon amit elviselhetőnek tartok.
Marad az Arc S. Mondjuk nem véletlen az van.
A frissítést haver nem jól tudja. Cseréld le.
-
Rick4
félisten
Ehhez képest tőlem icipicivel 70 alatt elvihető egy vadiúj, fóliás, sosem használt, dobozos, magyar hivatalos garis T-mobile függő Arc S, ez a még meggondolni való ár, és egy év múlva tovább lehet lépni. A 90-es teló is pont ugyanannyit fog érni egy év múlva mint ez....
-
viewdetails
addikt
q13579
Tanácsot nem szoktam adni, csak a magánvéleményet mondom.
Az ismerősöd rosszul tudja, a Sony az egyetlen, aki a teljes idei és tavalyi termékpalettáját is frissíti szoftveresen.
Arc S-t én már nem vennék mindenáron, de Samsungot (főleg használtan) végképp nem, a 80-100-es kategória független készülékeknél már pont nem közép-, de még épp nem felsőkategória, ennyiért inkább szolgáltatótól hoznék pre-paidben, de 120-ért már beszúszik egy idei készülék is függetlenül, 0 kilométeresen, pl. Xperia P.darvinya
Stimmt, azért is került oda a figyelmeztetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest