Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Szóval könnyebb rugózni egyetlen szavon, mint megérteni, hogy mit akar mondani az ember. Oké Köszi.
Indirekt módon, hogy a fenébe jön a látványvilághoz a kép folyamatossága ? Az már kényelmi szempont. A felbontáson túl vannak persze meghatározó elemek, de az első helyen a felbontás van.Magyarul, ha egy játék 1080p-ben 3FPS-es szerencsétlenkedik ultalow grafikán, 1 bites textúrákkal, akkor is jobb lesz a látvány mint 720P-ben, 60 FPS mellet, mindenféle csillivilli effekttel megspékelve, highres textúrákkal.
Erről egyébként hol volt szó ? Én azt állítottam, hogy nagyon fontos a felbontás, viszont azt nem, hogy ezen kívül nincs másik meghatározó elem a megjelenésben. (lehet nem volt pontos a megfogalmazás, de nem csak a szavak jelentését kell megérteni, hanem a kontextust is, illetve csak a felbontásról volt szó, én nem akartam behozni a grafika többi részét)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!