Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
SkyLine3000 #8 üzenetére
Az enyém is napi használatban van és hibátlan. Ha veszek másikat, az is biztos Intel lesz.
-
válasz
SkyLine3000 #8 üzenetére
Én asztaliban használok Intel 520-ast több, mint 2 éve és legalább 120-150 oprendszert már telepítettem rá és napi futásban is van, ugyanolyan szuper, mint amikor megvettem. Jó pár oprendszer 3 másodperc alatt bootolt be róla.
Persze vásárlás előtt kicsit utána olvastam, milyet érdemes venni, ha már van itt a PH-n erre külön topik.
-
simonzé
addikt
válasz
SkyLine3000 #6 üzenetére
Egyetértek. Ráadásul az eddigi Adata és Kingston SSD-kkel szerzett tapasztalataim alapján nem is szabad semmi fontosat SSD-re bízni. Mindkét eddigi rendszer SSD-m hat hónapon belül feladta a harcot. Természetesen garanciálisak voltak, de ez számomra vastagon beírt egyest jelent az SSD-k számára. Látom a tartóssági, meg megbízgatósági tesztek eredményét, de továbbra is úgy vélem, hogy ez a termékvonal félkészen került piacra. Baromi gyors, de nagyon nem tartós.
-
pomorski
őstag
válasz
DonaldJames #2 üzenetére
Ha megveszel pl. 5db 240GB-os SSD-t és azokat összeRAID-eled (ha lehet) akkor az vajon mennyiből jön ki?
-
DithenS
senior tag
SSD-t én továbbra is csak rendszermeghajtónak tudom elfogadni.Nem látom adat tárolásra értelmét.
-
Tigerclaw
nagyúr
Én úgy látom, hogy az SSD-k árcsökkenése elég komolyan megállt. Tömegesen továbbra is a 260GB alatti meghajtókat veszik. A Terabyte-os SSD-k korszaka még messze van az otthoni piacon. Olyan ez mint az OLED TV...szép szép, de amíg nem nyerek a lottón komolyabb pénzt, addig kösz, de kösz nem.
A cégeknek persze jól jön főleg internetes szerverekbe, meg munkaállomásokba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anime filmek és sorozatok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kutya topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest