Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Kis korom ota jatszom eroszakos jatekokkal, de hogy mennyire lettem eroszakos, arrol meg lehet kerdezni a macskaimat. A gyerek a frusztraciotol meg az ignoranciatol lesz eroszakos nem a jatekoktol, ez hulyeseg.
Mas, ebredtem mar ugy vadligorcsre hajnalban, hogy az agyrol lezuhanva azt se tudtam fiu vagyok e vagy lany, jo fel percig tartott mire egyaltalan azzal tisztaba kerultem, hogy epp hol, milyen szituacioban vagyok, es nem volt meg az az elonyom, hogy az agyam tudatosan tisztaban legyen vele, hogy most jatszok aztan ha leveszem a szemuveget akkor nem jatszok tovabb, de megsem orultem bele a dologba, szoval tovabbra is tartom, hogy ezek a feltevesek tulzott felelemkeltes es semmi mas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Withings Scanwatch 2 okos óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest