- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr President
senior tag
West lehet kapni olyan asus notit ami 15 col, i3 vagy i5 proci, elfogadható teljesítményű vidkari (olyan gt540 szintű) numpad NÉLKÜLI (számomra nagyon felesleges) valamint nem vészesen drága. 180k alatt van?
Azért ide és nem privátban, mert lehet van még más is akinek felesleges a numpad. -
nyunyu
félisten
Alkatresz is van hozza?
Kollega sikeresen nyakonontotte a ~3 eves Lenovo G550-et kaveval, amitol zarlatos lett a billzete.
Belevalo billzetet persze itthon nem lehet kapni, ugyhogy ha ment ugyfelhez, mindig kunyeralnia kellett egy USB billzetet.Vegul uj laptopot kapott, ugyhogy azzal is szophatott 2 napot, mire minden alkalmazast bekonfiguralt rajta, pont ugy, ahogy az elozo laptopja a kave elotti hetvegen volt ujrahuzva.
-
Mr President
senior tag
Meg kell erősítenem, igaz nekem eddig két asus notim volt, de azokkal tökéletesen megvoltam elégedve. Elsőt a garancia lejárta után adtam el, mai napig használatban van. Másikról is lejárt már a gari, de semmi baj nincs vele. Annyi hogy melegszik c2d-s, évente kifújatom meg pasztáztatom.
Itt van plusz egy pozitív dolog az asus mellett. Könnyen hozzá lehet férni mindenhez. Nem kell elemeire szétbontani a gépet. 9 csavart kell kiszedni, és már tudom is cserélni a ramot, hűtőjét elérni. Szemben sok más gyártó gépeivel amit teljesen szétkell szedni hogy hozzáférj pl ha csak a ramot cserélnéd ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph SD kártya és fülesek a nyárra, házak, akciós notebookok és hűtők várják olvasóinkat a nagy melegben.
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest