Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
atti_2010 #34 üzenetére
Megint csak érdekes, hogy mi a normális FPS?
Ugyanis ebben a gépben, pont egy zafir 4670-em van és 1280x1024-ben, alap grafikával sem nevezném az FPS-értéket elegendőnek BFBC2 multiban. Ha pedig feljebb veszem a részletességet, vagy a felbontást, számomra az már diavetítés. Gyakorlatilag már ezzel a 19"-os crt-vel is élvezhetetlen a játék 4670-el, 1920x1080-be nem is érdemes gondolkodni vele.
Én így látom, Te meg máshogy, és ezzel nem azt mondom, hogy a 4670 rossz, csupán azt, hogy se a 4670, se pl. a 6670 nem való nekem játékra.
Egy Full HD ma már nem profi dolog, ha végignézed a 22-24"-os monitor kínálatot, szinte mindnek ez a natív felbontása. Szerintem ezeknél kisebb kijelzőben manapság már nem érdemes gondolkodni vásárláskor.
-
törölt tag
válasz
atti_2010 #28 üzenetére
Kis méret != kis teljesítmény. Egyre többen vannak, akik nem szeretik a helypazarló nagy torony házakat, amikor ugyanaz a teljesítmény elfér kicsiben is.
Egy példa a játékra is szánt kisgépre. [link]
(#36) tiborandras: Viszont ha megfigyeled ez a lap, illetve elrendezése tökéletesen passzol az olyan mini-ITX házakba, amelyekben elöl van egy venti, pl. SS SG05, így a főtápkábel nincs útban.
-
Oliverda
félisten
válasz
atti_2010 #22 üzenetére
Már bocs, de én voltam az itt aki azonnal ráugrott a másikra, mert esetleg valami olyanra vágyik ami szerinted felesleges?
Az OFF vita pedig továbbra sem szükséges. A múltkorinak sem lett jó vége.
Azt viszont szívesen venné mindenki, ha elmesélnéd, hogy egy 4 magos Llano,1 6670-el HCF-ben pontosan mire képes.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest