Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
Egy jóideje nem lehet már megvenni szponzorált hírdetésekként a kereső találati helyezéseit...adwords kampányokhoz meg ha van intro, akkor az kell oda...akár még jó dolog is lehetne, ha az ember a keresőt akkor használná, amikor sokadszor néz meg egy oldalt. De nem, nem akkor használja, akkor a könyvjelzőket használja, amiket már úgyis az intro után tárol le. Hülyeség. És nem is újdonság. Jó dolgokat csinált a google eddig, ezzel viszont nem értek egyet. 2 éve csinálja egy általam készített lapon, hogy automatikusan a főoldalt nyitja meg, nincs semmilyen mód a listából az intro-ra menni. Biztos én csináltam valami rosszat egy .gif intro-val, amivel mégcsak a gépeket se akartam terhelni, ezért nem flash lett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 26
- Konteó topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest