Hirdetés
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- TCL LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
...ebben nem lennék annyira biztos, több olyannal találkoztam már amit elefant írt le, ha nem is konkrétan ezzel.
Egy időben direkt "belekötöttem" az összes ismerősőmbe, aki 16:9-ben nézte a "dagi embereket" (4:3-as adás), mondván állítsa be gyorsan, mert így nem nézem!
Az RTL Klub és a TV2 16:9-re való átállásával exponenciálisan lecsökkent az ilyen perpatvarok száma!
-
elefant
őstag
óóóó hát azért az emberek rettenet hülyék! ismerek valakit aki vett 3D tévét és mikor kérdeztem, hogy mit fog rajta nézni, akkor azt mondta hogy még nem tudja
azátn szereztem neki filmet, és utána azt mondta hogy ez kurva szar. hát akkor tényleg megérte haver, ez volt a legjobb vétel az életben. -
MZperX75
addikt
Nem a csak magyar piac létezik a világon,Nem csak a tiniké a világ.
Egy nyugati nyugdíjasnak 700dollár az az 550-600euró az nem túl sok!
Engem pl nem annyira érdekel a fullHD
.Persze jó dolog,de 3-4méterről számomra nincs különbség.Ha jól emlékszem a cikkre, akkor pontos ár nem volt feltüntetve,csak annyi ,hogy akár lehet
700dollár is ,de ez is csak spekuláció.Mivel japán gyártóról van szó,nem elképzelhetetlen ,hogy hazánkban nem lesz kapható!
Mivel úgy kezdtem mondandóm,hogy nem feltétlen a mi korosztályunknak,és piacunknak van kitalálva ez a TV,így a válaszod számomra érdektelen.

pusszycat
"Ezt most te sem gondolod komolyan, csak a vita kedvéért morikálsz"
De,és nem!
elefant
"de a nagyid nem fog 700 dolláros tévét venni..."
Valószínűsíthetem,nem a nagyim a piac ennek a TV-nek ,
osztrák nagynénim 1200euróért vesz mikrót,akkor neki ez a készülék sem tétel
-
micimacko
aktív tag
Nem az újdonság a lényeg. Hanem nagyon hasznos tud lenni. Nem mindenhol van EPG, időzítő...stb. Ha az adón reklám van, akkor átváltok máshová, s a kis ablakban fut tovább a reklám. Nem kell állandóan kapcsolgatni, hogy mikor van vége a reklámnak. Ez mondjuk a kisebb előnye. Nálunk pl. arra is bevált, hogy amíg a normál képernyőn futott a műsor, addig az asszony tudta nézni a kis ablakban a lottósorsolást, kenót, vagy egyéb rövidebb műsort, amit én viszont ki nem állhattam. Szóval nekem igenis bejött a 2 tuneres PIP.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LEGO klub
- Ingatlanos topic!
- Robotporszívók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi