Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sellerbuyer

őstag

LOGOUT blog (1)

A Firefox, IE és egyéb böngésző vitákhoz szeretném hozzátenni:

Az IE használók nagy százalékos arányát a "kapcsolódó szoltáltatások" is okozzák. Gondolok itt arra, hogy pl. a Live Messenger-ben ha meg akarod nézni a hotmail fiókodat egy kattintással, az csakis és kizárólag az IE-t hajlandó megnyitni neked, tökmindegy, hogy egyébként mi az alapértelmezett böngésződ. Ezt átállítani sehol sem lehet, legalábbis milliószori keresésemre sem találtam ilyen lehetőséget a beállításoknál, ill. a neten is utánanéztem, de nem leltem erre megoldást.

A Firefox-ba voltam(!) beleszerelmesedve, mivel az IE-t tönkretették (nem ragozom) és a FF sok funkciójában, kezelhetőségében sokkal jobb volt, a sebességéről már nem is beszélve.
    DE:
    A 2. verzióval nekem semmi bajom nem volt, sokaknak viszont igen. A 3. verziótól viszont keményen kezdődtek a problémák. A legnagyobbat emelném ki: egyszercsak önmaguktól bezáródnak a FF ablakok! Ezek után visszaállítja ugyan a FF kérésre az előző állapotot, de köszönöm szépen én az ilyen böngészést! Nagyon sok mindenkivel értekeztem már ezügyben és kiderült, hogy tulajdonképp minden általam megkeresett FF 3 felhasználó tapasztalta már ezt a jelenséget, de legtöbbjüknél nem öltött olyan gyakoriságot, hogy nagyon zavarta volna őket, ezért nem váltottak böngészőt. Három gépemen használtam FF-ot, ebből egyik laptop és a másik két gép totálisan eltérő konfig....mindegyiken kivétel nélkül megvan a jelenség, igencsak zavaró formában. A laptopon kb. 20mp-enként megtörténik, tehát tökéletesen használhatatlanná vált ott a FF. Akár a FF hibája ez, akár más miatt van (ezt is tönkrevágták egyes kedves elemek), számomra ez ezek után használhatatlan.

Jómagam a fentiek miatt is borzasztóan örültem a Google böngészőjének (még beta-ként is), arról már nem is beszélve, hogy már megszokhattuk: amit ők kiadnak a kezükből, az igen magas minőséget képvisel. Nem gondolom azt, hogy egy újabb szereplő megjelenése a böngészők között nekünk felhasználóknak a kárárunkra vállhatna, szerintem mi ebből csak profitálhatunk.

U.i.: az inkognitó mód nagyon nagy ötlet!

Új hozzászólás Aktív témák