- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- BIOS frissítés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
tw
csendes tag
Hali!
A helyzet a következő: Samsung progival látja, de nem engedi létrehozni a games mappát mert már egyszer csináltam de nem látom...akkor ez most hogy?? remélem lehet orvosolni....
-
tw
csendes tag
az az igazság hogy semmilyennel. csak azóta csinálja mióta tettem bele kártyát.
nem vágom mi lehet
-
tw
csendes tag
Sziasztok! ha valakinek lenne valami ötlete miért nem látja a telefonom egygigáját a pc kérem jelezze.
-
tw
csendes tag
Deadmeat!! mégis hogyan?? pre-installationra gondolsz?? azt már csináltam
-
tw
csendes tag
na kösz azért annyira nem vagyok sötét
, azt próbáltam először. Egyéb javaslat??
-
tw
csendes tag
Igen kiír ez mindent, tudom hol kell át állítani hogyan csatlakozzon, már a szervízmenüben is próbálkoztam és semmi.
Csak a kari kell neki
-
tw
csendes tag
Sziasztok!!
Sajnos még mindig nem sikerült rájönnöm hogy ha csatlakoztatom a telóm géphez miért csak a memóriakártyát tudom megnyitni.Mióta megvan az sd kártyám azóta nemtudok semmit sem telepíteni rá.
Valaki segítsen!!!
-
tw
csendes tag
Szép reggelt mindenkinek!!
Vetttem a kis drágámba
4 gigás kártyát és azóta ha rádugom a gépre a telefon gigáját egyszerűen nem látja. Ha kiveszem a kártyát akkor kéri hogy tegyem be, már nem tudok mire gondolni, Valaki tudna segíteni???
-
tw
csendes tag
Sziasztok!! Letöltöttem ezt az any video convertert de csak próbaverziós sajnos.csak 3 perc ereéig enged videókat konvertálni....Valaki ha megtudná mondani honnan lehet teljes verziósat letölteni???
-
tw
csendes tag
Fúú és azt valaki tudja mivan ha alapból csak .jad fájlom van?? áttudom konvertálni azt is a Jad makerrel??
-
tw
csendes tag
Helóó mindenkinek!!
Olyan jókat írtok a telóról hogy nyilván hnap meg is rendelem
Azon egyszerű kérdésem lenne, hogy szerintetek 4 gigás kártya társaságában hogy viselkedik?? üdv és kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Soul a b-ediken, avagy U900 csúszka nélkül. Megnéztük, hogy mit is tud a Nokia 6500 Classic kihívója.
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest