Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Márpedig nekem a nemrég eladott Samu 55F8005 TVmnek talán jobb képe volt mint ennek vagy ha nem is, de ugyan ezt tudta, eltekintve a 4K felbontástól. Elsőre baromira megtetszett, hogy elindítom a filmet és minden ragyog, csillog, égetnek a bevilágítások. Aztán rájöttem, hogy csak a TV kapcsolta be magától a forrás által a dinamikus kontrasztot. Mert amikor fényes dolgok vannak a képen a 16:9-es képen a 21:9-es kép alatt és felett húzodó fekete sáv inkább szürke. És ez baromira zavar! Jah ez hagyján, de a felirat megjelenésével + kivilágosodás jön, mikor az eltűnik, visszasötétedik picit és ezt látom!
nem kérek én számon semmit, de tesztek alapján ez már egy bőven árát megérő TV-nek lett titulálva, aztán érthetetlen miért! Mondjuk a 120Hz fasza, csak nincs 2.1-es HDMI kimenetes 3000-es szériás vidkarim, így csak fullHDban tudom azt is élvezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest