-
PROHARDVER!
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Öcsém rohadt sokat panaszkodik az órára, gyakran eldobja a kapcsolatot a telóval (xiaomi), és sokszor nem is tud visszacsatlakozni. Ötlet, hogy mi lehet a gond? Nálam s8 és s9+ mellett nem volt gond.
-
rizso
addikt
Srácok, nektek mennyit bír az óra bekapcsolt AOD és 5-ös fényerő mellett?
Reggel 7kor vettem le töltőről, és már csak 58%. Sportolás nulla, értesítések folyamat.
-
rizso
addikt
Srácok!
AOD esetén találkozott már valaki kijelző beégéssel? Előfordulhat egyáltalán ennél az óránál? Olvastam, hogy elvileg az OS x időnként kicsit mozgatja a pixeleket a beégés elkerülése érdekében.
-
rizso
addikt
válasz
KengelRoland #3003 üzenetére
Bocs, azt kifelejtettem, hogy olyan szerviz, amivel pozitív tapasztalatok vannak, akár innen a topikból is.
-
rizso
addikt
válasz
laszlolczka #2999 üzenetére
Sziasztok!
Boráros térhez hol van a legközelebbi hivatalos Samsung szervíz?
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Öcsémnek vettem egy Gear S3 Classicot, és Xiaomi telója van. Van valami mód arra, hogy minden alkalmazást telepítsen? Azt mondta, hogy pl. Here WeGo nála nem látszik az alkalmazások között.
Vagy az lenne a gond, hogy a telóján nincs fent a Here?
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Újabb kérdés: szundi időt és mennyiséget hogyan tudok állítani? 5 perc helyett jó lenne 10 perces.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Pár napja vettem egy Gear S3 Frontier-t, még nagyon az elején vagyok a beállításaival, és fel is merült egy kérdés: alvásfigyelőt érdemes vele használni? Van olyan funkciója, hogy akkor ébresszen, mikor az számomra ideális lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest