- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
zee36th #1323 üzenetére
[Például itt] is azt írják, hogy május eleje.
-
-
WiZARD
addikt
válasz
zee36th #1086 üzenetére
Persze a TMX-ben 18ezerért megszárad pár óra alatt.
Amúgy rájöttem mi a megoldás a cseretelefonra:
Kell rendelni egy újat a samsung.com-ról, átköltözni, és ha kész a garis javítás akkor 14 napon belül visszaküldeni. Szerintem én így fogom csinálni, kapják be.
(persze kényelmetlen, mert oda-vissza költözés így is van) -
moorland
csendes tag
Ez mar CarPlay, az AA-n nem tudtam ilyen kepet csinalni, ott csak a telefonhivasok voltak a listaban.
Amennyiben valamelyik mas üzenetküldö/csevegö alkalamazast akartam hasznalni, akkor azt a telefonban kellett kikeresni es inditani a hivast. Az auto hardveres gombjai sem müködtettek a hivas inditast/befejezest pl.
Az auto 2019-es, nativan tamogatja az AA-t. De volt masik auto is amiben probaltam, ott sem müködtek ugyanezek a dolgok. -
winben
aktív tag
Nagyon szépen köszi az infót!
Ma voltam benn szaglászni körbe a Telekom üzletben, aztán kiderült, hogy mivel számhordozással csak most december óta vagyok egyáltalán előfizető így nincs rólam semmilyen ügyfélelőélet a rendszerben, így nekem csak minimális hitelkeret jár, tehát nem tudom nullás kezdőrészlettel elhozni, csak ha belefizetek legalább bő 400 ezer ft-ot.
Kicsit most elvette ez a kedvemet mivel jobban szeretem ha a pénz nálam kamatozik, minthogy csak úgy megválljak tőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Negyedik generációjánál tart a világ legnépszerűbb hajlítható kijelzős okostelefon-szériája, ám a lendület mostanra alábbhagyott és a gyártó elég kényelmesen üldögél a trónon.
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hosszabb bemutatót kapott a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest