- Steam Deck
- eGPU tapasztalatok
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 180 Hz-es, ultraszéles ViewSonic monitor a belépőszinten
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
Pulsar: éppen ilyen fólia repedéssel adtam be az Oktogon Szervizbe garanciális fóliacserére a telefonom(igaz, az enyémen ennél szerintem csúnyább állapotban volt már.). Mivel 2-3 napot mondtak a fólia cserére mielőtt beadtam (igaz, mint írtam fentebb, kértem további -hangszóró és akku - vizsgálatokat is) most, hogy épp arra jártam, bementem így a 4. munkanap végén hozzájuk, hogy információt kérjek, hogy áll a javítás?
Erre közölte az ügyintéző, hogy vizsgálatra a központi szervizbe küldték a készüléket, majd ha visszajött, akkor szólnak és adnak információt ajánlatról(?), javítási díjról(?? miközben garis a teló, és átadtam a munkalapot, tehát látta azon is az ügyintéző, hogy garis a teló és a rendszerükben is látnia kellett, valamint sérült nem volt a leadáskor - hacsak a fólia alatt nem).. akármiről.
Hogy ez mikor lesz, arról semmiféle ötlete sem volt.
Egyre érdekesebb ez..
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Mikrotik routerek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam Deck
- eBay
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest