Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
Én S3 Frontierről váltottam! Érezhetően jobb az üzemidő a 46-os Watchon!
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Brekii
tag
Helló mindenkinek.
Kérdezném azokat a tulajokat akiknek s3 volt előtte. Az üzemidő hogyan viszonyul a régihez? (A 46mm érdekelne) Nekem a mostani s3 4 napot elmegy. Arra lennék kíváncsi a tapasztalatok szerint az új jobb üzemidőt tud e vagy rosszabbat. Lentebb nem akarok menni, akkor jó ez is :-).
Még egyszer nem az érdekelne mennyit megy most, hanem hogyan viszonyul az s3 hoz. Nyílván ez többet mond, mert egy ember kb ugyanúgy használja az órát mígy különböző emberek más és más módon használják. -
Myth
aktív tag
Sziasztok! Galaxy Watch és Xiaomi Stratos okosóra között gondolkozok. Az lenne a kérdésem, hogy a xiaomi okosóra tud olyat, hogy feloldja a kódzárat a telefonon és lehet neki hatótávolságot is állítani. Ezt a funkciót tudja a galaxy watch is vagy nem? Utána olvasva láttam, hogy android rendszer tudja a trusted device elnevezésű dolgot de az bármikor nyitható amikor Bluetooth hatótávon belul van az eszköz, valamint allandóan nyitva tartja. Nekem viszont a mobilfizetés miatt olyan megoldásra van szükségem ami kifejezetten akkor nyit ha a kijelzőt nyitom mert ugye onnantól van néhány perc a mobilfizetesre. Ez a beállítás elérhető a xiaomin kívül más órával is?
Battletag: Myth#1775
-
BudaII
csendes tag
Üdv! Van szerencsém egy 46 mm-es tulajdonolni, de...nem akar wifi-re automatikusan kapcsolódni. Sőt manuálisan is csak akkor, ha törlöm a kívánt hálózatot és újra felveszem és beíróm a jelszót! Van valami ötletetek? Segítsetek kérlek!
-
Macika66
őstag
válasz Ezekiel Ston #390 üzenetére
Most még egy Amazfit Stratosom van (már meghirdettem az aprón), azzal minden 100%-osan ment.
Köszi a megerősítést!
-
Macika66
őstag
Mondjuk nekem a 46 mm-es feketében tetszene igazán, eddig minden okosórám teljesen fekete volt ,de hát ki kell próbálni mást is...
Mondjuk némi aggodalommal tölt el, hogy Oneplus 6-tal akarom használni. Nem tudom, mennyire működik együtt nem Samsungokkal. De remélem, közelíti a 100%-ot...
[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
Hétfőn este én is belépek a táborba...
-
kislaci
senior tag
A 42-es üzemidejére csak egy ember panaszkodott egyébként, nem? Nyilván nem olyan jó mint a nagy de azért két napot csak elmegy.
-
Terka0812
csendes tag
Élőben egy kicsit tényleg nagy, a szíjrögzítő fülek túlnyúlnak picit a csuklómon.
Viszont az üzemidő miatt nem szeretném a 42mm-est megvenni, pedig fekete színben nekem is jobban tetszik.
Szóval marad ez, és majd megbarátkozok vele valahogy... remélem.
Majd gyúrok kicsit alkarra. -
Ezekiel Ston
senior tag
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Don Atosz #376 üzenetére
Igen...láttam...velem külön jól fognak járni...
Fotó a telefonommal a keszülékröl leadaskor minden szögböl gps helykoordinatakkal idővel bejegyezve a kepeken és utana adom be...aztan személyesen veszem vissza és helyben ellenőrzöm...ha nem tetszik akkor fogyasztóvedelem...
Időm van...[ Szerkesztve ]
-
Don Atosz
tag
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Terka0812 #372 üzenetére
Szinte ugyanekkora a kezem nekem is...csak picit vastagabb. Siman vállalható.
No ahogy igertem beszamolo a fejleményekről:
10kor a westend sestoreban kezdtem...
Kérdeztem a kedves hölgyet h mit lehet tenni a rossz üzemidőmmel...valasz:
"Ők ezt nem tudják mert csak eladnak szervizbe kell vinni garilapirral mindennel..."
Öhm...oké.
Hol a szerviz?
"Itt a westendel atellenben bemegyek a samsungba a vaci uton es ott..."
Oké megyek.Átmentem....
Beépek egy marhanagy üzlet szép fények, mindent lehet venni mosogep hütő tévé telefon tablet vibr....izé...azt nem...csak majdnem... na a lényeg...mivel annyian voltak benn h a légy zümmögést is hallani...mondom irany a pult...csajszi már mutogat h á-á húzzá gyíksorsámot....öhm...jó huzok...szerencsére nem kellett sokat varni hívtak is
Mondom a jól képzett szaktudású hölgynek h van ez a két gyönyörű egy hete vásárolt oránk...én még jól isvagyok...asszonyomnak viszont a napi töltögetés szerintem nem kóser mer még a sestoreban is furáb neztek mikor mondfam h ez a helyzet...
Mondom mi a megoldás?
"Servizbe kell küldeni..." jó ok akko itt van tessék...
"Budaörsre..."
MI??? Öhm ako ti mik vagytok itt?
Halkan mondom...nemszerviiiiz...............
Úgyhogy hétfőn majd személyesen próbalkozom budaörsön... -
PeteePeti
őstag
válasz Terka0812 #372 üzenetére
Vállalható! De ne is gondolkozz a kisebben! Annak az üzemideje egyenlőre gyalázatos a hszek alapján!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
PeteePeti
őstag
válasz LaptopSystem #368 üzenetére
Jaj, aztán ebben ki is merül minden! Szoftveres háttér gyalázat! Nekem a Lem7 volt pár napig, ment is eladásra! Samsung órához képest fasorban sincs! Igaz árban sem!
-
dannyl
addikt
válasz Ezekiel Ston #363 üzenetére
A "tébe" még nincs ilyen óra... De hagyjuk is.
-
kovacs65
senior tag
válasz LaptopSystem #368 üzenetére
Vagy ki tudja....
Azért tesztelhették is volna ezeket, nemcsak felsorolás szerűen írni róluk.Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
őstag
Nem semmi mekkora aksit pakoltak bele a Lemfo LEMX-be
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
aktív tag
-
Gedeon31
addikt
Többen használtatok előtte Gear S3 órát. A Watch miben jobb az elődnél ami igazán észrevehető?
-
őstag
Várjuk
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Ezekiel Ston
senior tag
Akkor ha nem warez, bemész a tébe és megkérded ott egy tőmondatban ahogy itt is...
Más:
Ugy döntöttem ma bemegyek a sesbe és megkérdem h hogyan hozta ki a gyártó az 5-6 napot a készülékből(46mm)
Vagy a 3-4napot a kisebb verziobol....nincs nagy elvárás csak h amit igertek mutassák meg...
Fejleményeket majd délután megirom[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
válasz #45553408 #361 üzenetére
Miért lenne warez? Teljesen legális függetleníteni ma már. Pl. telefont a szolgáltató is függetlenít pénzért, csak gondoltam, hátha felmerült már valakiben az óra is, ezért kérdeztem. De gondolom magamra maradok ezzel itthoni Telekom nem tudom fogja-e forgalmazni az órát, és, ha igen, akkor LTE-s lesz-e...
-
dannyl
addikt
válasz #45553408 #359 üzenetére
Jó, lehet igazad van, de azért kikövetkeztethető Mindegy is, csak meglepődtem ma, mert bementem madridban egy samsung store-ba, és közölték, hogy ők is csak orange függőt tudnak adni, vagy rendelhetek függetlent, de majd' 100 EUR-val többért. Innen jött a kérdés (és akkor vegyük úgy, hogy most kérdezek), hogy ha lehetne függetleníteni, akkor kb. 90párezerből meglenne az LTE verzió.
-
dannyl
addikt
válasz LaptopSystem #357 üzenetére
Hú, látom szétszaladt a ménes pár embernél. Vannak ugye eSIM-es verziók. Spanyolban csak Orange függőt lehet kapni, tehát otthon T-s eSIM-mel nem menne. Erre gondoltam. De lehet egyből a másikat hülyének nézni gondolkodás nélkül.
-
őstag
-
dannyl
addikt
Lehet ezt az órát valahogy függetleníteni?
-
őstag
Akkor csak én vagyok ilyen szerencsés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Apple Watch 7 45mm Midnight Aluminium
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest