Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagertibi
aktív tag
válasz
üzenetére
Ott a pont....
Nekem konkrétan 8 db Seiko órám van (fele még ráadásul óra forgatóban) a Apple Watch-om meg a Mi3 mellett. Melóba a telefonnal kompatibilis kütyüket használom (meg éjszaka), egyéb esetben meg "rendes" órát. Rengeteg pozitív tulajdonságuk van az automata vagy bármilyen más órával szemben. Mondjuk főként akkor is látod érzed ha írnak hívnak ha zajos környezetben tevékenykedsz és a sportot vagy más dolgokat nem is említettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Gyúrósok ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- Garmin epix gen 2 51mm használt eladó. (Védőüveggel ellátott)
- Apple Watch Series 7 GPS + Cellular , eSim, 41mm, karcmentes , 79% akku, eladó!
- APPLE WATCH 11 46mm CELLULAR ( eSIM ), SPACE GRAY, PÁR NAPOS, 24 HÓ GAR, ÜZLETBŐL
- ÚJ, bontatlan Apple Watch ULTRA 3 49mm fekete titántok/fekete óceánszíj! 1 év Apple garancia!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nekem konkrétan 8 db Seiko órám van (fele még ráadásul óra forgatóban) a Apple Watch-om meg a Mi3 mellett. Melóba a telefonnal kompatibilis kütyüket használom (meg éjszaka), egyéb esetben meg "rendes" órát. Rengeteg pozitív tulajdonságuk van az automata vagy bármilyen más órával szemben. Mondjuk főként akkor is látod érzed ha írnak hívnak ha zajos környezetben tevékenykedsz és a sportot vagy más dolgokat nem is említettem...