Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
Hú, hát. Na.
Én kedvelem ezt az órát, de kezdem egyre jobban úgy érezni, hogy szoftver miatt, ez egy nagy kalap megbízhatatlan foss.Ugye hétvégén gyalultam, mert szabadesésbe kezdett el merülni.
Meg volt. 1x még utána hülye volt. Tegnap előtt 25% volt az éjszakai alvás követés, mára 10-15%.. Ok. Kezdek örülni, végre, normálisan üzemel.Letettem töltőre 55%-on az órát, és elkezdtem a napot. 1-2 óra múlva ránézek, szememet kiégetve világít egy ábra, valami BT kapcsolatot hiányára szólva. Leokzom, eltűnik. látom aksi 20%. Nice. Látom szépen megy a "töltés".
Az előbb ránézek a telefonra, telefonon most már látszik, hogy disconnected... Megnézem az órát és tényleg, kuka, 5%-on tölt.
Szóval várom azt a nagy csoda frissítést ami most kijött, hátra javít valamit ezen, mert az utolsó LTE-s csomag számomra csak gondot hozott, mint inkább javított volna.
Ha nem sikerül a megbízhatóságát helyre hozniuk, akkor lehet szomorú szívvel, de megválok tőle... mert ez így csak egy drága játék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest