Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
gdsantos87 #11902 üzenetére
Nem, garit nem veszted el, mert a telefonon kell állítgatni dolgokat és oda kell felrakni mod-olt appot. Tehát az órát nem kell piszkálni. De azért várj meg más véleményét is a készülékről. Az utóbbi időben nem olyan jó a vélemény az óráról. Pontosabban a samsungnak vannak hülyeségei. Furán frissítgetnek, stb. Használtam 1 hónapig kb., de után már csak tarcsi óra lett. Visszatértam az apple watch 3-hoz és az iphone-hoz. Bár a apple watch 3 sokkal régebbi, gyengébb hardver, de összességében jobban együtt tudok élni vele, mint a android+galaxy watch 4 kombóval. Valahogy minden természetesebben működik. Talán a legfontosabb, ami vissza rántott, az az apple pay volt, ami szerintem sokkal stabilabb (főleg, hogy OTP esetében trükközni is kell) mint ezen az eszközön a google pay. A többi csak hab a tortán. Ha nem lenne apple watch-om is, akkor viszont nagy megelégedéssel használnám az órát ahogy tettem is eleinte. Lényegében nekem az értesítések, gps tracking és a fizetés az elsődleges szempont. Itt csak a fizetésnél akadt néha problémám (Revolutot használtam, mert OTP nem támogatja natívan). De nem lebeszélni akarlak róla, nekem bejött, csak mint ökoszisztéma, az apple nekem jobban fekszik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest