Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatala
tag
válasz #03372544 #847 üzenetére
Azért ez nem teljesen így van.
Volt Ipad 4-em és Samu is, valamint van Lg G Pad 8.3.
Nem tudom mit mondanak abban a topicban, de már az Ipad 4-nél is megnyithattál több oldalt és nem volt gond vele, valamint az LG rohadt lassú bír lenni.
Ettől még ilyen Samut veszek decemberben, ezért olvasgatok itt.Más, de minden tabletre igaz szerintem, hogy onnantól kezdve amint a felhasználó belakja, nincs 2 egyforma felhasználói élmény még 2 ugyanolyan tabon sem, mindegy hogy IOS, Android, vagy Win.
Az egyik usernek csak kb. 7-8 telepített alkalmazása van rajta, alig fut belőle valami és kevés rajta az adat de gyakran netezik, van akinek meg 25-30 és fut a többsége, rengeteg adat, torrent, stb... és meglepődik hogy akad a cucc.
Így aztán nehéz összehasonlítani a gépeket, valamint mindenkinek más, szubjektív a felhasználói élménye emiatt. -
hatala
tag
válasz barbaron99 #592 üzenetére
Szia.
Próbáld meg esetleg a SwiftKey-t a billentyűzetre.
Én ezt használom, szerintem elég jó.H
-
hatala
tag
válasz csalafinta65 #435 üzenetére
Az én 64 gigás Sandisk microsd-m alapból exFat és kezelte egy S 8.4-es tab.
Ha azt nézed hogy mennyibe kerül a készülék, ahhoz képest egy gyári tok is sokba kerül, amihez képest egy 800 ft-os apk meg nem sok, ha tudja azt, amit szeretnél elérni.
Szerintem persze. -
hatala
tag
válasz csalafinta65 #250 üzenetére
-
hatala
tag
mesehazy007 (#247)
"De ahhoz hogy a samsungra pendriveot dugj ahhoz is kell àtalakìtò."
Tévedésben vagy, látszik hogy nem tájékozódsz.Ilyen két oldalú pendrive már majd minden márkának van, ráadásul usb 3-as.
"Miért kellene kivenni az sd kàrtyàt, ha màsban akarod hasznàlni akkor vegyél abba is."
Mert ha kiveszed a kártyát, az olvasóján keresztül sokkal gyorsabban másolsz rá, mint a kábellel a készülékre.
Próbálj meg FLAC-ben zenét ráhúzni az Ipad-ra, simán nem is tudsz, ha jól emlékszem csak külön alkalmazással-ba, Torrenttel tölts le valamit az Ipadra és ha kell tedd át más készülékre, elég macerás lenne, egy ilyen tablettel meg csak rátölti a microsd-re és ha kell, átteszed másik eszközbe és ez csak pár dolog említettem.
[ Szerkesztve ]
-
hatala
tag
A Pólusban a Médiában ki van téve egymás mellé a kisebb és ez, a nagyobb modell is, valamint az Air is a közelben volt.
Volt 15 percem próbálgatni őket egymás mellett, a Samu mindkét méretű modelje nagyon vékony és könnyű valamint nagyon gyors volt, én nem láttam megakadást sem a menüben sem netezés közben, a hátlap pedig nem nyomódott be sehol, illetve a a hátlap nem volt forró, pedig gondolom egész nap megy. Pedig végig nyomogattam.Az Ipad Air mellett a Samsungnál nem volt minőségi hiányérzetem, pedig már Air-t is használtam egy ideig.
-
hatala
tag
Megint elkezdődött a nem fém hanem műanyag hátlap dilemma ahogy látom. Egy ilyen értékű tablettnél amikor valószínűleg tokban van, nem mindegy milyen a hátlap? Főleg ha így könnyebb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Magisk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest