- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
Én is így vagyok kicsit. Egy ilyen tabletnél - ahogy említve is van a cikkben néhány helyen - a munkára való felhasználás lenne az első, mert amúgy lehet venni tartalomfogyasztó tabéletet akár féláron is.
AliceWake: Így számomra itt olyan dolgok maradtak el hogy mennyit megy a pen egy töltéssel, BT billentyűzet egér hogy működik vele (tudom a Note10 DEX-es cikkjében benne van), és az ehhez hasonló prodiktivitással kapcsolatos dolgok akár mégegyszer leírva, vagy nem tudom. Én pont ismerem a Note10 cikket is mert szeretném olyanra váltani a note8-at, de nem derült ki számomra hogy pl van-e értelme egy ilyet vennem mellé dolgozni vagy nem.
Jó lett volna még szerintem 1-2 példát hozni arra hogy miként működik együtt másik samsung telefonnal (úgy tudom noteot használsz).
Látom hogy nincs a cikkben a billentyűzet mert idén nem fértetek hozzá - hát szerintem hiányzik is, a fenti példa miatt.Ettől függetlenül köszi meg ilyesmi
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung Galaxy Tab S6, hasonlóan a konkurens csúcstáblákhoz, nem olcsó. Cserébe nem sok kifogása lehet annak, akinek valóban szüksége van erre a műfajra és androidos platformban gondolkodik.
- Apple iPad Air 6 (2024) 13" 128GB - Újszerű, Apple garancia, akár beszámítással
- UMAX VisionBook 8a Plus tablet
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad AIR 6 11 (2024) 256GB WIFI + 5G Cellular sim KÁRTYAFÜGGETLEN 2025 október 21-ig Apple garancia
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest