- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
Én is így vagyok kicsit. Egy ilyen tabletnél - ahogy említve is van a cikkben néhány helyen - a munkára való felhasználás lenne az első, mert amúgy lehet venni tartalomfogyasztó tabéletet akár féláron is.
AliceWake: Így számomra itt olyan dolgok maradtak el hogy mennyit megy a pen egy töltéssel, BT billentyűzet egér hogy működik vele (tudom a Note10 DEX-es cikkjében benne van), és az ehhez hasonló prodiktivitással kapcsolatos dolgok akár mégegyszer leírva, vagy nem tudom. Én pont ismerem a Note10 cikket is mert szeretném olyanra váltani a note8-at, de nem derült ki számomra hogy pl van-e értelme egy ilyet vennem mellé dolgozni vagy nem.
Jó lett volna még szerintem 1-2 példát hozni arra hogy miként működik együtt másik samsung telefonnal (úgy tudom noteot használsz).
Látom hogy nincs a cikkben a billentyűzet mert idén nem fértetek hozzá - hát szerintem hiányzik is, a fenti példa miatt.Ettől függetlenül köszi meg ilyesmi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung Galaxy Tab S6, hasonlóan a konkurens csúcstáblákhoz, nem olcsó. Cserébe nem sok kifogása lehet annak, akinek valóban szüksége van erre a műfajra és androidos platformban gondolkodik.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest