- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Mini PC
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz UfoZoli #1042 üzenetére
Én is pont a méret miatt nehezen szánom magam rá, hogy váltani kellene. Lassan 5 éves a tab, de amire kell nekem még elég. Amíg meg nem hal, addig szerintem kitartok mellette, de utána sem szeretnék 10 colnál nagyobb méretű tabletet.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ronda
aktív tag
válasz UfoZoli #1002 üzenetére
Köszi a tippet, sajnos így sem megy a recovery, viszont találtam német fórumon tippet és az működik [link] . Szóval android 11/One UI 3-tól felfelé csak akkor lép be recovery-be, az említett billentyűkombinációval, ha közben össze van dugva USB kábellel egy bekapcsolt PC-vel. És így tényleg bejön a recovery, viszont az S-pen problémán tényleg nem segít a wipe cache.
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
meri
aktív tag
Hmmm, mi köze van a toknak a töltéshez? Eredeti book cover pedig nyilván számtalan helyről beszerezhető, pl. egy keyboard-osat az amazon.it-ről rendeltem néhány hónapja, 36€ volt szállítással - ki kell fogni. Néha elektronikai áruházakban is jelentősen leértékelik a készleten lévő / bennragadt példányokat, lévén az S6 már kifutó (kifutott) termék.
uff
-
őstag
Szia!
A fólia az egy nehéz kérdés a géphez. Itthon csak egy-egy helyen láttam, mint pl. Bestmarkt, olyan 4-5k körül / darab.
A SES store nem árul fóliát a géphez, az eladó kiscsaj szerint erre már nem kell, meg amúgy sem működne vele a toll, meg az ujjlenyomat olvasó. Előbbit kétlem, utóbbi gyanúsan jogosnak tűnik...
Szóval részemről eBay volt az opció, 2k-ért rendeltem két darabot. Véleményt még nem tudok róla mondani, mert még nem jött meg. Egyébként, túl sok lehetőség ott sem volt, inkább a tempered glassokat nyomatják. Azzal mondjuk erősen kétlem, hogy megy az ujjlenyomat olvasó.Icewolf || kósza ||
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Apple iPad Pro 13" (2024) 256GB Cellular 5G M4 Chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Apple iPad Air 6 (2024) 13" 128GB - Újszerű, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest