- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós kamerák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
Hagyhatod rajta a rootot, semmi baja nem lesz. Tedd vissza alapállapotba (factory reset), rakd fel rá a szükséges programokat és add a lányodnak. Esetleg ráteheted a gyári legfrissebb 2.3.6-os verziót.
Kapcsold ki, nyomd meg a Hangerő FEL + a bekapcsoló gombot. A Samsung logo mikor megjelenik engedd el a bekapcsoló gombot de nyomd tovább a Hangerő FEL gombot, amíg az Android robot meg nem jelenik, illetve a recovery menü meg nem jelenik. A hangerő gombokkal válaszd ki a wipe data/factory reset sort és a Home/OK gombbal tudod megerősíteni a hard resetet. Ekkor minden adatod törlődni fog.
Esetleg előtte megpróbálhatod: Beállítások → Védett adataim → Gyári adatok visszaállítása → Eszköz visszaállítása → Törli mindet. -
nexus6
aktív tag
érdemes CM-et felrakni rá. Az xda-n van fenn elég sok fajta, nekem mlg a 10.2 verzió van fenn. Az is teljesen stabil, mondjuk ezen még volt-van hardver hiba (fénykép). Az újakon ezek javítva lettek. Szóval én ajánlom a cm verziót. A legfrissebb 2.3.6 volt, ez nem lett tovább frissítve samu által ha jól tudom.
off
azért nekem még mindig hihetetlen, hogy egy három éves gép tök klafán szuperál, az akksija is teljesen jó (bár most azért már gyakrabban kell töltögetni). sajnos játék és izmosabb szoftver fronton gondolkozik, de az alapfelhasználásra teljesen jó szerintem (én is filmnézésre, zenehallgatásra, navigációra, netezésre használom).
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Óvodások homokozója
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest