- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
captainriker
csendes tag
Sziasztok!
Az S6 Lite SM-P619-et érdemesebb venni 121e Ft-ért, vagy csak a wifi-s modellt 105.000-ért?
Melyik a javallott? -
zoltan77
aktív tag
Jött frissítés júliusi biztonságival.
-
youngboy
senior tag
Sziasztok!
A DeX csak a tablet kijelzőre hozható elő? Nekem csak így sikerült. TV-re kiküldhető WiFi-n vagy esetleg kábelen? Vagy az drágább modellekhez jár csak?
Valamint a second screen opciót sem találom. Pedig a Samsung oldal csak annyit ír, hogy One UI 3.1 kell min.
Vagy ez ebben az árban szintén nem jár? -
holderes
tag
UP 361 mb
-
trialboj
őstag
Srácok, ezek a samu eszközök nem tudnak egymással normálisan kommunikálni? Az elején mikor beállítottam a tabletet kérdezte hogy akarok-e valami seamless connectiont, és elfogadtam mind a két eszközön.
Tegnap egy másik szobában hallgattam a zenét a tabletről TWS fülesen, a telefon bent töltődött. A füles mindkét eszközhön csatlakoztatva volt de a telefon már a hatótávon éppen csak kívül esett.
Egyszer csak elhallgat a zene, felültem megnézni és nagyon szakadozva hallom a fülesben a csengőhangot, felálltam és ahogy közelebb mentem a telefonhoz felvettem fülesről és tudtam beszélni, de a gond hogy miért nem jelezte a tablet is hogy hívásom van? Vagy inkább miért nem játszotta át a tabletre a hívát wifin, hogy tudjak beszélni?Az egyik havernak apple cuccai vannak, és ha valaki hívja mindenhol csörög, a tablet a laptop a pc, az óra a telefon.
ennyire buta a droid, vagy csak nincs jól beállítva valami?
KÖszönöm
-
holderes
tag
Kinek mennyi az aksi merülése pölő éjszaka,vagy hétvégén mikor nem használja a 4.1-re váltás óta? A 4.0-nál egy éjszaka kb. 3 % volt,ha hétvégén nem nyúltam hozzá két nap alatt kb. 11-13 % volt.A 4.1-nél ez több mint duplája,24 óra alatt 13 %-t is csökken.Nincs újj app,más beállítás ota óta.Már legyalultam gyárira,ott is ua.. Yettel adatkártya,a rádió rész harap nagyobbat,ezt is kikapcsoltam,fogyi maradt,ezért kérdezem NÁLATOK?
-
holderes
tag
OTA One UI 4.1
-
trialboj
őstag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem hogy ha rajzolgatni szoktam a készülékkel, akkor felejtős egy üveg fólia, vagy nem zavar be az érzékelésbe?
-
Doki42
őstag
Mióta megjelent azóta van meg, szerintem nagyon jó. Akkor még ha jól emlékszem 156 ez. pénz volt.
-
akipapi
tag
Sziasztok!
Mennyire éri meg megvenni ma ezt a tabot egy egyetemistának? Főleg jegyzetelésre (napi szinten az egyetemen), továbbá közösségi média és filmnézésre lenne használva (HBO GO). Fontos az akku idő, nem nagyon lehet napközben tölteni sajnos.
-
zoltan77
aktív tag
Üdv, beléptem egy szürke példánnyal én is a csapatba, nézegettem a piacot de ez volt a legértelmesebb árban.
-
Atomgeszi
nagyúr
Valami gyorstöltővel kompatibilis a készülék?
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Tegnap beújítottam a rég Lenovom helyett egy S6 Liet -ra ( SMT 610 Lite ) . Annyi kérdésem lenne , mert sajnos Spen- t nem kaptam hozzá , tudnátok ajánlani valamit ( link ) , viszonylag nem horrort ?
Nem szükségszerű , de Note 10 + - nál megszoktam és , ha már tudja . . . . .
Köszi ! -
holderes
tag
160 mb up megvan?..
-
Atomgeszi
nagyúr
Koszi mindenkinek, sikerült közben az összes fiók törléssel és újra belépéssel... Azon kívül semmi Hokuspokus nem segített amit a neten olvastam.
-
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok
Gyors help kellene. Két probléma van
1. A Gmail nem tölti le a csatolmányokat
2. Megpróbáltam letorolni a Gmailt. Persze csak a főoldalon ujjam rajta tartottam és Eltávolítás.
Eltűnt. Nem sikerült törölni a Gmailt. De most az átkozott ikont se tudom visszarakni a főoldalra. Valaki help. -
Jhnny86
csendes tag
Sziasztok adott egy olyan hiba, hogy az spen esetén a kijelző mind 4 sarkánál kb egy 5 Ft-os méretű körben nem érzékeli rendesen az spent csak ha extrém erősen rányomom. Az ujjaimat gond nélkül érzékeli szóval együtt lehet a hibával élni de hátha van valamilyen szoftveres megoldás erre. Újra calibrálás? Esetleg az android 12 megoldja majd?
-
ryke1
tag
ezt ajánlom, nagyon jó: [Infinite Painter]
-
ZP67
tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, hátha találkozott már más is a problémámmal.Adott egy Samsung Tab S6 Lite, ami egyszerűen nem hajlandó leszinkronizálni a névjegyeket a Google fiókból, csak a Samsung Accountból.
Próbáltam telepíteni egy Google Névjegyek appot is, de hasztalan.
Végigcsináltam a neten fellelhető javaslatokat, beleértve a gyári visszaállítást is, de nem segített.
A vele egyidőben, ugyanarra a Google accountra telepített Note 20 csont nélkül szinkronizál mindent.
Mit lehetne tenni?
Köszi előre is a segítséget!
Üdv,
ZP -
KIA Ceed
tag
Sziasztok,
Végzős középiskolás fiúnak, egyetemista évekre is gondolva 2-4 évre vásárolva Bruttó 110e Ft-os kategóriában (ma pont 109.990 Ft-ért hírdetik több helyen is) ez most az ajánlott legjobb vétel, vagy van ennél jobb vétel ebben az ársávban? (Picit laptop helyett is gondolkodom + magyar kiosztású billentyűzet-tokkal, jól gondolom, hogy kiválthatja)
Várjuk esetleg őt is Black Fridayben? Köszönöm! -
keselyü57
tag
Márkánál maradva. Tartsd lenyomva a toll gombját és dupla katt a kijelzőre. A beállításokban engedélyezni kell az S Pen beállításainál. Samsung Notes | Alkalmazások és szolgáltatások | Samsung Magyarország
-
Amartus
senior tag
Ki szeretném használni a tablet azon lehetőségét, hogy ha nincs bekapcsolva a képernyő, és a ceruzán megnyomom a gombot, akkor lehet mintegy jegyzet tömbként használni a felületét. Ezt aztán át lehet vinni szöveg file-ba, pl. pdf, docx, ilyesmi. Az a lényeg, hogy szövegszerkesztővel meg lehessen nyitni.
Gondolom más is használja így. Ehhez milyen alkalmazásokat ajánlotok? Első körben mindegy, hogy fizetős, vagy sem.
-
ryke1
tag
Az egyik legjobb: [Infinite Painter]
youtube video: [Akash Kumar Illustrates] -
mckj12
csendes tag
Sziasztok!
Barátnőmnek néztem ki ezt a tabot karácsonyra.
Digitális rajzolás lenne a cél hobbi szinten legfőképpen,de youtube,netflix se árt ha megy rajta.
Ez a tab megfelel erre a célra?
Kezdő digitális rajzolás terén,de szeretné kipróbálni.
Köszi szépen a válaszokat! -
kaisers
aktív tag
Elég masszivnak tűnik.
-
kaisers
aktív tag
Usb-c - HDMI kábellel Tv-re tudom csatlakoztatni? Vki próbálta már?
Feleslegesen nem akarok kábelt venni. -
keselyü57
tag
Szeptemberi bizt. frissítés, meg vissza hozták az android 4 beállítások menü dizájnát.
-
holderes
tag
Akinek nem dobja fel nyomjon a frissítésre,1 GB anyag jött le.
-
-
Amartus
senior tag
Úgy két hónapja vettem egy pótceruzát az ebay-en és merem ajánlani, mert remekül bevált. Amit itt kaptam a géphez, abban fekete heyg van, az utánarendeltben fehér. És rendeltem még szürkét is. Úgy néz ki, hohy alapvető különbség van a színek között. A fekete puha, akkor jó, ha védőfóliát rak fel az ember, az üvegen jobban kopik, nyomot is hagy, oldalról nézve látszik. Azt nem karcolja fel. A fehér az üveghez való, kemény, jól csúcsik az üvegen. A szürke pedig a kettő között van, univerzálisnak gondolnám.
-
Dr.NX
addikt
Az akcióban egyébként is csak természetes személy vehet részt.
Szabályzat -
blueye
veterán
A mai akcióban vett már valaki cégre ilyen tabletet? Világcéghez képest gyengének látom a webshopot és csak trukkozve lehet beirni a cég nevét, adoszamat. :(
-
Guba4
tag
Sziasztok!
Használ valaki kézírásos bevitelt, illetve átírást? Mennyire működik jól? -
DrDobos
őstag
Sziasztok! Billentyuzetes tok, ami jol mukodik, elerheto ehhez a tablethez?
-
Doki42
őstag
válasz
killertibi #307 üzenetére
Szívesen
-
Doki42
őstag
válasz
killertibi #305 üzenetére
Szia!
Esetleg wps office.
Sajnos a tollam nincs meg, nem tudom kezeli e. -
killertibi
tag
Sziasztok,
a tabletnek nálam fő funkciója, hogy pdf tervekre jegyzetelek, amihez a gyári samsung notes alkalmazást használom. Mivel elég méretes pdf-ek, nagyon lassan nyílnak meg, és ha belenagyítok akkor újabb fél perc míg mindent szépen kirajzol. Adobe reader ugyanez, meg 1-2 programot próbáltam még, de azokkal meg a rajz funkciók nincsenek meg, a másik meg állandóan összeomlik (foxit). Tudtok ajánlani valami olyat, ami jobban kezeli a pdf-et, ergo gyorsabban nyílik, stb. és még a toll funkcióit is ki tudom használni? Csak ingyenes alkalmazás érdekel.
Köszönöm. -
sazo
tag
Sziasztok,
Valaki meg tudja erősíteni, hogy az LTE verzión megy-e a Digi mobilinternet?
Köszönettel,
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Őszinte táblagépet teszteltünk: az S Pennel szerelt Tab S6 Lite neve pontosan előrejelezi tudását, és ebben nem hibázik. Szoftverfinomításban és DeX támogatásban viszont igen.
- Xbox Series X|S
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest