- Milyen processzort vegyek?
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marquess
tag
Én általában a sok utazásom miatt zenélésre,filmezésre meg fényképkészítésre,telefonálásra használom a telomat,persze netezni is szoktam,de azt nem annyit csak néha felnézek Facebookra,emailok meg youtube.ennyi...
de ha igaz,hogy 7órát bír a galaxy s6 edge wifivel és 100% fényerővel netezni,akkor csak nem lehet olyan rossz..
Tesztbe volt hogy 7órát youtube videót nyomott a csávó...vagy 5óra játék wifivel full100% fénnyel..Szerinted mennyire lehetséges ez?! -
KYZRR
őstag
válasz
pellesmartin #6893 üzenetére
S6-nál elsősorban menőfaktor volt a hajlított kijelző, nem használtam annyira sokszor.
Ami hasznos volt, az a időjárás panel, illetve lefelé fordítva a hívás jelzés.
S7 Edge-nél kicsivel többminden van ami jó. Plusz a widget edget nagyon szeretem, bár az lehet hogy van s6e-re is.Fogással nekem nem volt gondom, relatíve nagy kezem van, s7e is kényelmes, s6e is az volt..
-
Marquess
tag
Az a gond,hogy én már nem tudom kinek mit lehet elhinni...
Anno mikor vásároltam a lg g2 telomat ,mindenki szidta hogy egy mosslék, nulla telefon főleg az akksija meg hangja is nagy nulla....Mégis életem legjobb telefonja még a mai napig is...akksija 74 órát bír ki,persze nem mindig netezek rajta+a quadbeat zenéje eszméletlen jó..Persze te használtad te jobban tudod az akksiról az infót! -
madgie
titán
válasz
pellesmartin #6893 üzenetére
Szerintem inkább csak eyecandy, szebb a telefon így, jobb megfogni. Valós haszna nem sok volt, mikor ezt használtam, ellenben milliószor mellényomtam egy egyszerű kézbevételnél is.
De nem szidom, ha az akkuja dupla ennyit bírt volna, akkor tuti nem adom el.
-
Marquess
tag
válasz
pellesmartin #6890 üzenetére
S6 edge 120k pénz a s7 edge meg 150k pénz ...Azt tudnod kell,ha eltöröd akkor 80,000Ft a javítása!
Edge kijelző funkciókat kb senki se használja,kb hasztalan,bár lehet valakinek bejön ....Én tuttira úgy kezdeném,hogy Edge OFF -
madgie
titán
Gördülékenynek gördülékeny a Samsung is, én a világba szidtam őket, de az S6 széria óta nagyon is rendben van a TouchWiz. Az N5X természetesen jó ebben, stock droid, a kamerája is nagyon jó, de igazából ebben a témában is mindhárom versenyző nagyon erős (N5X színei tetszenek nekem, S6 Edge közelfényképezésben elég erős, P9 meg kevés fényben kiemelkedő)
-
KYZRR
őstag
válasz
pellesmartin #6887 üzenetére
Semmivel sem gyengébb, mint egy iPhone 6.
Drop test. -
Marquess
tag
válasz
pellesmartin #6887 üzenetére
Én úgy tudom,hogy elég tőrékeny és könnyen karcolodik,de ezek a védőfóliák nem a legjobbak,mert nem illeszkedik a szélekhez..
hát..igen az akksi..nekem is detto .. valaki azt mondja hogy 7-8óra netezzést kibír,de valaki azt mondja,hogy ma 2órát bír ...
Azt szokták mondani,hogy inkább már a s7 edge telefont érdemes venni,bár nekem az annyira nem jön be. -
pellesmartin
tag
Sziasztok!
Jelenleg S5-öm van,tervezek váltani S6 edge-re. Egy dologtól félek,a készülék törékenységétől.
Szerintetek mennyire törékeny ez a telefon a hajlított kijelző miatt?
Természetesen vennék márkás üvegfóliát,tokot,de azt hallottam hogy ígyis elég könnyű összetörni.
Akksi időről se sok jót hallottam. S5höz képest sokkal rosszabb? :\ -
vhunor
őstag
Hahó,
használt itt valaki az S6 Edge mellett Nexus 5X-et és/vagy Huawei P9-et? Van lehetőségem újan 80-84k-ért venni S6 Edge-et és P9-et, a Nexus egy húszassal olcsóbb lenne, és próbálok választani közöttük
. Sebesség tekintetében az S6 megállja a helyét most is?
-
agoka07
senior tag
Használ valaki power case-t? érdemes beszerezni egyet? Mennyire károsítja a telefont az állandó töltés?
-
Marquess
tag
130k pénzt megér a 64Gb-os zöld galaxy s6 edge így 2017be?
-
jabbagoa
tag
Én szerettem az S5öm, nekem jól működött, és bírta is az eséseket
de megérett a cserére 😃
Kezdem imádni a kis görbült 6ost 😃 -
toompa
őstag
válasz
::Trunks:: #6875 üzenetére
Igen-igen!
.Az S4-emet én is imádtam!
Volt Alpha-m is,azt is szerettem. A gyenge akku ellenére is.
-
Marquess
tag
kint Grazba van előfizetésem és kaptam egy lehetőséget,hogy 300 euroért vehetek telot ...és már csak s7 edge meg iphone 7et kaphatok ....Pedig tuttira s6 edge-t vennék.
-
toompa
őstag
-
jabbagoa
tag
Szevasztok. Most váltottam S5ről. Néhány pár napos tapasztalat.
Akksi. Az s5höz képest kritikán alulni.
Kicsit több mint 4órás kijelzőidő. Bízom a feltámadásában (bár ahogy írjátok örülhetek ennyinek is) 😁
Még nincs hozzá tokom szóval elléggé szokatlan még a fogása. Persze mert az s5ön spigen neo hybrid tok volt 😁
Kicsit Alpha utánérzésem van (micro sd hiány, fém és üveg), bár anno pont az Alpha hiányosságai miatt vettem inkább s5öt.
Ezeken kívül tetszik, imádom. Sőt nekem az edge funkciókkal sincs bajom 😃 -
Uzmany
őstag
Sziasztok!
Veletlenul toroltem egy mappat, kb 4gb fotoval...
Vissza lehet valahogy allitani?
Koszonom. -
agoka07
senior tag
Üdvözlet!
Váratlanul a telefonom kamerája ilyet kezdett produkálni. Semmilyen külső hatás nem érte. Tapasztalt már valaki hasonlót? Lehetséges, hogy csak a szalagkábel pattant ki? Hogyan tudnám orvosolni? Előre is köszönöm! -
TommyNagz
senior tag
válasz
Raider1184 #6866 üzenetére
Felejtsd el. USA T-Mobile-os telefonra csak usa tmobileos rom vab abban pedig nincs magyar. Ha rootolod talan tudod magyaritani de az inkabb ilyen hunglish lesz.
-
Raider1184
csendes tag
Sziasztok!
sm-925T model számú telefonra szeretnék magyar menüt rakni. Valaki tud esetleg rá valamilyen megoldást? -
phobos86
csendes tag
Sziasztok! Azt vettem észre, hogy a samsung felirat feletti beszédhangszórót be lehet nyomni egy kicsit.. :I Nálatok is megvan ez a jelenség? Úgy látszik a legjobban, ha az usb csatlakozó felől belenézel és körömmel benyomod a hangszórót.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Marquess #6861 üzenetére
Nemsoká itt az S8...hova várjanak
Akik meg használtan vennék vehetik a sima edge-ket szépen 80-100között kb.
Bár énis fontolóra vettem h eladom a sajátomat. De nincs olyan amire szívesen váltanék...
150+ pedig nincs újabb csúcs készülékre amit miután megvettem rá 3-4hónapra elavult erős köz kateg. fogunk tekinteni -
Marquess
tag
Hmm úgy látom,hogy már a telenor is levette a galaxy s6 edge telokat...meg a Gsm boltokba se árulják már...Érdekes ,mert karácsonykor még 115,000Ft-ért nyomták...
-
becenevem
aktív tag
Sziasztok!
Most kaptam egy ilyen telefont. Női táskában volt, elég karcos az üvege(?).
Ez lenne a kérdésem. Olyan, mintha valami gyári fólia lenne rajta. Az első kamera, a fényérzékelő mellett látszik, hogy ki van vágva.
Ez most akkor egy fólia vagy valami réteg, ami a kijelzőhöz tartozik?
-
xedos
addikt
válasz
Dr.FantastiK #6847 üzenetére
Meglepődnék... a gyári töltő 2A-es és szerintem 9V-12V-on is nyomja...
A Qi töltök meg kb 75%-osaksenki66:
Kollégám iPhoneon használja a nanoshinet. Azt mondták neki 2évig jó. Neki kb 2hónapja van fent.
-
senki66
senior tag
Használ(t) valaki WowFixIt, nanoShine - nem tudom van e más - folyékony képernyővédőt, mert edge-re ez nagyon hasznos lenne. Érdemes ezeket használni vagy csak kamu?
-
Beca1990
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #6847 üzenetére
milyen QI töltőt használsz? gyári Samsung -ot vagy kínai utángyártottat?
-
Beca1990
senior tag
valaki használja a QI töltő technikát gyakrabban?
nincs semmi hátránya?senki66 : az úgy szuper ár, akinek van ilyen szolgáltatása annak ingyen volt a telefon.
-
atyca
senior tag
toompa,Marquess
-
Beca1990
senior tag
berendeltem én is, hát karácsonyig nem ér ide, de szerencse kellett hogy kapjak még a telekomnál ezért a jó árért (60k)
-
Apollo_21
addikt
válasz
senki66 #6825 üzenetére
Nekem épp az ominózus "fekete" verzió van..tehát a k...ra sötétkék magyarul
És igazából sztem csúfolhatnánk inkább nagyon mély acélkéknek is...sztem ebben a legszebb
Sokan aztmondják hogy a hajlítottból inkább az üveg és azt is csak boltba feltetetni...bár nekem még a saját gyári rácsukódós tok van, vettem már spigen armor-t de pont a kijelző védelmet hiányolom, ezért nincs csak rajta -
atyca
senior tag
Sziasztok!
Mennyiért érdemes meghirdetni egy bontatlan dobozos,Telenor függő Samsung S6 Edge-t (32Gb)?
Az értelmes hozzászólásokat előre is köszönöm! -
J&P
aktív tag
-
kokr
tag
A Spigen neo hybrid tokról meg azt hallottam,hogy színezett kerete kopik.Nem tudom azt gariba cserélik-e?Nem hiszem...
-
senki66
senior tag
Akkor igazi "fekete" nincs is, nekem is rémlik hogy egy videóban sötét kéknek mondták a "feketét"
Ezt most találtam:
https://www.youtube.com/watch?v=NGR8037aahY
Itt tényleg nagyon kéknek látszik, ez szerintem szebb, mint a fekete. -
senki66
senior tag
válasz
Marquess #6817 üzenetére
Üdv,
Köszönöm a hozzászólásod, de nem azt kérdeztem, hogy lehet e más színben kapni, mivel sajnos ezer szállal kötődök a T-hez, ezért személy szerint ez volt a legelőnyösebb számom(unk(ra, a színnel kapcsolatos megjegyzésem tulajdonképpen off volt. Azt sem mondtam, hogy a fekete nem jó, ha magamnak vettem volna, akkor tökéletes a fekete. De. T-től a készülék 20000 Ft + havi 4000 előfizu, tehát 24 hónapra széthúzva 116 e, amiből 96 e ugye lebeszélhető illetve netezhető. Nem a szívem csücske a T. , de én ennél anyagilag kedvezőbb ajánlatot nem találtam.(Sajnos az E.Digital 0%-os akcióját későn vettem észre) Ha szerettem volna kp-ben kicsengetni a készüléket bizonyára találtam volna más színűt is. Továbbra is várom az esetleges érdemi válaszokat a kérdéseimre.
Köszi;
senki66 -
toompa
őstag
-
Marquess
tag
Hali
Én csak annyit szólnék hozzá,hogy mindenki azt mondja,hogy csak fekete színbe talált és hogy mennyire nem jó?! Miért vetted meg a lányodnak?Miért nem néztél jobban körbe.?... Nem egy helyen van 120ér Zöldbe,Fehérbe,Aranyba, Feketébe....Nem csak Tréémobil meg T-mobil vagy mi létezik -
senki66
senior tag
válasz
pajszer91 #6805 üzenetére
Üdv Mindenkinek a topikban!
Rendeltem a T-től egy ilyen telót a lányomnak. Sajnos csak fekete volt, amit ugye a lányok nem nagyon kedvelnek (persze csak telóban, a ruha,köröm,stb az fekete, de a teló az legyen min. fehér, arany vagy "rosegold" - ki érti ezt ? , viszont az lenne a kérdésem látva a belinkelt arannyal kombinált "üvegfóliát", ez vajon teljesen kitakarja(ná) az előlapot, ami ugye fekete a kijelző körül - tehát lehetne vele aranyosítani az előlapot illetve van hátlapos színes "üvegfólia" is?
Üvegfóliát lehet szilikon védőtokkal párosítani vagy akkor nem fér bele a teló vagy leszedi a "fóliát" ? Bocs a sok kérdésért, de sosem volt ilyen hajlított csodám még, új vagyok a klubban. -
gmatyi88
tag
Hasonlò tokot v ettem most az Ùjbuda Tesco ban a mobilosnàl. Atom pontosan passzol,viszont egy esêsnêl soha nem fog ùgy vêdeni mint egy spiegen. Ezen a mobilehome.hu oldalon vannak fòliàk ùgy nèztem. Érdemes onnét bármeiket is megvenni??? Xprotektorral mizu ?? Azok mienek lehetnek???
-
kokr
tag
Sziasztok!
Használ valaki ilyen tokot?
Mennyire jó?Üvegfóliát bántja?
[link] -
Marquess
tag
-
pajszer91
tag
Erős fénynél, minimális "levegőt" látni a képernyő alsó részénél, de az eddigiekhez képest ez legalább strapabíró.
-
gmatyi88
tag
Tudnátok nekem pár linket bedobni hogy milyen fóliát érdemes külföldről rendelni ami jó is?? Előre, hátra kellene üveg nem feltétlen fontos . köszönöm
-
zozyk
addikt
Nem egyszerűbb biztosítást kötni rá?
Nem azért veszek szép telefont,hogy mindenféle tokokkal eltakarjam.
Karcos lesz,összetörik - kit érdekel. 20ezer és kapok újat.... -
Marquess
tag
Azért az elég gáz,hogy naponta 9 új apró hírdetés van feladva galaxy s6 edge-ből....
Én ha vennék ilyen telot akkor a Clear cover átlátszó tokot venném az jól is néz ki és elég jól is véd.
Bp-n 2400ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Interactive Brokers társalgó
- EAFC 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Milyen processzort vegyek?
- Witcher topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest