- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Dell notebook topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbajeno
veterán
válasz
KisBundi #29023 üzenetére
Örülök, hogy sikerült megoldani a problémát. Talán jobban jártál az Edge-el, talán nem, ez majd viselve fog elválni, de mindenképpen új készüléked lesz. Mindenesetre a Telenor nagyon korrekt volt, ellenben a TMX-el. Még mindig az állam keresem... de hát lehet én vagyok nagyon naiv.
-
-
sgeza
veterán
válasz
KisBundi #29006 üzenetére
Ilyen nincs. Ha vissza akarod kérni, akkor szerintem vissza kell adniuk. Miskolcon van egyáltalán TMX szerviz? Csak mert szerintem nincsen, ugyanis ők Budaörsön vannak. Nem hinném, hogy lenne Miskolcon is, és oda küldözgetnék a telefonod. Futárral adtad fel? Honnan? Én biztos nem örülnék, ha ilyet mondanának, és nem hagynám annyiban. Azt kizártnak tartom, hogy ne lehetne javítani a készüléket. Legrosszabb esetben is kicserélik a belét. Ha meg tudod oldani, vidd be a Váci úti Samsunghoz, de ha visszakapod, alaposan nézd át, hogy stimmel-e minden, különös tekintettel a Knox állapotára!
-
sgeza
veterán
válasz
KisBundi #28839 üzenetére
Amikor beadod, írasd rá a munkalapra, hogy hibátlan, karcmentes állapotban adtad le (már ha így van)!
Amikor visszakapod, nézd át, és ha valami nem tetszik, akkor jelezd, és addig ne vedd át, amíg nincs rendben!
Mindazonáltal én sem mondanám, hogy összecseszik, nekem is volt már szervizben. Mondjuk elég nagy karc volt először a home gombon (beadáskor természetesen nem), amire mondtam, hogy így azért mégsem kéne, és szó nélkül kicserélték, +1 napot jelentett.
-
sgeza
veterán
válasz
KisBundi #28803 üzenetére
Én úgy tudom, hogy törvény szerint nem kell garanciális javításhoz a számla, ha van garanciajegy (és nem maga a számla a garanciajegy, mert ilyen eset is létezik, azt hiszem 10000Ft alatti tételeknél). Szóval előbb nézz utána, és ha a számla hiányára hivatkozva tagadják meg a javítást, akkor közöld velük a törvényeket! De mindenképp nézz előbb utána!
Szerk.: aha, jól rémlett, de csak úgy futtában találtam erre rá, nem néztem át mindent:
"Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 4.§ (1) bekezdése alapján a jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető. Azaz a számla egyidejű bemutatása ilyen esetben nem követelhető meg."
-
spider80
őstag
válasz
KisBundi #28800 üzenetére
Akkor az szokott lenni a gáz,ha az előző tulaj beregisztrált már. ilyen esetben neki törölni kell a mysamsung oldalán a regisztrációját,neked meg beregisztrálni. Viszont a számla kell hozzá szerintem igy is,ugy is
Alap esetben ha te lennél az első tulaj, működne a premium assistance szolgáltatás szolgálatatós telefonoknál is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest