- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpepe1970
csendes újonc
válasz
RockCNC #29876 üzenetére
Szia, szerintem nem, én megpróbáltam, pár ezret megér alapon, a hátlapot kitartja nagyon, és a töltő nagyon gagyi minőségű, és olyan lassan tölt, kb óránként 10%-ot.
ezért én megvettem a gyárit at már jó bár a hátlap így vastagabb lett de az nem gagyi és 25% al tölt , ez csak az én véleményem.
Ahhoz túl drága ez a telefon, hogy kockásztassam , hogy kikészül a hészülék. -
mpepe1970
csendes újonc
én épp ezért tettem rá azonnal fóliát, egy ilyen tetefon megérdemel 1-2 ezrest egy fóliára + még egy jobbacska tokot is, ha nem vagy milliomos aki 2-3 havonta csréli a készüléket
-
mpepe1970
csendes újonc
érdeklődnén akinek vagy gyári vezetéknélküli hátlap és töltöje , óránként kb hány%-ot tölt ? mennyivel tölt lassabban a vezetékesnél ? nálam 1,5 -2 óra a vezetékessel 10% rol 100% ig. mintha valaki azt írta volna a fele a sebessége 3-4 óra lehet
-
mpepe1970
csendes újonc
válasz
Anulu79 #28557 üzenetére
én is sima Qi hátlapra gondoltam , de a mostani flippes tokomtol se szeretnék megválni ami eleve védi a kamerát mivel az egész telót körbeveszi , a kérdésem igazábol az lenne beleférne a vastagabb hátlappal a szilikon tokba ? ahogy nézegettem kb 1-1,5 milivel vastagodit tőle
-
mpepe1970
csendes újonc
Érdeklődnék, a gyári QI hátlap mennyivel vastagabb a hagyományosnál, én most egy flippes tokot használok és fontolgatom a vezeték nélküli töltést , ha túl vastag lessz a teló nem fér be a tokomba gondolom , vagy mégis?
-
mpepe1970
csendes újonc
gyuri2008: az érintést jól érzékeli , semmi gond vele, ugyanolyan maszatos lessz mint nelküle
-
mpepe1970
csendes újonc
Én is vettem ebay-röl üvegfóliát, a felrakás előtt megnéztem pár videót a felrakási trükkökröl utána 5 perc alatt fent volt, először szokatlan volt , hogy ahol ki van hagyva ott érezni a fél milis vastagságot , szerintem megéri feltenni semmit se lehet észrevenni a kijelzőnek szép a képe így is.
-
mpepe1970
csendes újonc
az újlenyomatot nem használom azt nem tudom, a többi minden működik ,esetleg lefagyott a rendszer , a BOI3 rommal egyszer újraindult magátol kb 500 óra készenlét után , de semmi más probléma
-
mpepe1970
csendes újonc
Valaki járt már úgy, hogy megmyomtam a home , és a kikapcsológomgot is és csak a home gomb mellett a 2 érintőgomb világított, a kijelző sötét marad , kivettem az aksit utána minden visszaált , gyári minden telenonos BOJ1 rom van fent kb 3-4 napja előtte ilyen nem volt
-
mpepe1970
csendes újonc
sziasztok , nekem telenoron BOI3 rom van fent nem frissítettem még BOJ1 -ra a kérdésem az lenne hogy viselkedik telenorral ez a rom mik a tapasztalatok ? aki már feltette?
-
mpepe1970
csendes újonc
Az én is észrevettem a Telenor 1-2 hónappal később adja ki a frissítéseket minden készülékre
-
mpepe1970
csendes újonc
Érdekelne tengo24 bejegyzése a vezeték nélküli töltőröl , a link alapján ha jól látom rá kell helyezni az aksira a qi panelt , és maradhat a gyári hátlap, a csomag tartalmazza a töltő pad-ot és az aksipanelt is. érdekelne később hogy viselkedik 1300ft-of megér, de nem szeretném tönkrevágni a a telót a kényelemért
-
mpepe1970
csendes újonc
A Telenorra ez jött kb 1 hónapja
-
mpepe1970
csendes újonc
Kössz , a Telenortol már kaptam egy figyelemelterelő semmitmondó választ , egyébként nekem s5 van a gyereknek van core prime , de az érdekes a Vodánál 3 hónapja van fent az 5.0.2 ami a Telenorhoz még nem ért oda.
-
mpepe1970
csendes újonc
Volna egy olyan kérdésem , Galaxy Core Prime SM-G360F telefonra a hivatalos oldalon azt írja
2015-10-01
Hungary (Telenor)
5.0.2
G360FXXU1BOH4
G360FPAN1BOI1
YES
2015-03-01
Hungary (Telenor)
4.4.4
G360FXXU1AOB1
G360FPAN1AOC1
NOa készülék nem talál frissítést így még mindig a 4.4.4 fut rajta a telenornál , a telefon szolgáltatófüggő teljesen hivatalos, a frissítés kb 1 napja van fent mitöl lehet ez? esetleg a szolgáltató nem engedi még valamiért?
-
mpepe1970
csendes újonc
Megvan , csak ki kellett nyitnom a szemem
-
mpepe1970
csendes újonc
Sziasztok, volna egy kérdésem , a Telenornál frissült a BOI3 rom az hozott egy inteligens kezelőt , egyszer sikerült előhoznom, de sejtelmem sincs róla hogy jött elő, véletlen volt , ezt szeretném tudni hogy jön elő ha valaki tud segíteni.
Ja és azt vettem észre mióta frissült bezárja a háttérben futó alkalmazásokat, így jobban kíméli az akut és hosszabb üzemidőt lehet kipréselni belőle -
mpepe1970
csendes újonc
akumlátornál van változás máshogy mutatja, és az akumlátorhasználatnál eltüntek a részletes adatok , nem mutatja csak mennyit használt , de azt nem hogy mi mennyit fogyasztott
-
mpepe1970
csendes újonc
Sziasztok ma Telenorra jött egy frissítés BOI3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Bluetooth hangszórók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nintendo Switch 2
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged