-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj.Mike
senior tag
Hát nagyon remélem hogy nincs eldeformálódva a keret és valóban visszapattintható mert ha nem akkor gond lesz. Esetleg beviszem a helyi Samsung szervízbe csak akkor le kéne tölteni a garijegyet meg valahogy kinyomtatni. Kész macera minthogy küldtek volna papírformában legalább.
-
Dj.Mike
senior tag
Szerintem nem ér meg akkora macerát hogy egyből gariztassam. Elvégre nem zavar a használatban. Majd szánok rá időt aztán szétszedem és megpróbálom helyrepattintani. Egyébként rohadtul jó döntés volt ez a 06. Teljesen más élmény ezt használni. Nem bántam meg hogy megvettem.
-
2o1i
senior tag
Hetente nem árt kivenni a tokból és a bekerült port eltávolítani.
Egyik sem biztosít pormentességet.
Nem kell elhajítani a Protective Cover + tokot, csak tudni kell használni.
Nekem is ilyen van és egy deka karc sincs rajta.A Black Edition hátlapnak is megvan a maga baja. Nem lehet rátenni normál méretű tokot, mert vastagabb a sima gyári hátlaptól, így valamelyik oldalon mindig ferde lesz, vagy nem illeszkedik.
-
törölt tag
Itt írtam hol van:
Beállítások > Saját eszköz > Képernyő lezárása > További információk
Te meg elnavigáltál ide:
Beállítások > Saját eszköz > Képernyő lezárása > Zárolt képernyő widgetei
Nem??
zoltan6: zárolt képernyőröl beszélünk ha a képernyő lezárása funkció be van kapcsolva és a képernyő bekapcsolása után fel kel oldani húzással, pin kóddal, mintával stb. ki mit használ.
Ha nincs bekapcsolva akkor a kijelzőt ki be kapcsolod a bekapcsoló gombal mint ahogy leírtad. -
-
pixelblondie
senior tag
Igen, köszönöm
De amit tisvol mutat, az sem rossz, sőt..
Köszi a segítséget! -
exelsior1
senior tag
Most zuhant egy nagyot a padlóra, pont sarokkal érkezett a földre. Nyoma nincs (majd infarktust kaptam, alig mertem megfordítani, hogy a kijelző túlélte-e
), de most nem illeszkedik tökéletesen a hátlap a keretre (benyomható), kicsit elkenődtem, de valahogy majd helyreállítom a keretet
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Renault, Dacia topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest