-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Cyberpunk #6298 üzenetére
Tudod mennyi lesz az? Szerintem magyar garival simán nyaldosni fogja a 220-230k-t.
Most sem vettem volna ennyiért telefont, de nem volt más. Nekem a lélektani határ 145k környéke. Ez most meghaladta, de csak azért, mert nem volt más alternatívája. S3 nekem sem tetszett.
-
zack
nagyúr
N4 kijelzőidejét/készenléti idejét még be tudtam volna nyelni, és alkalmazkodni hozzá, de ez a térerő probléma, amit korábban írtam, odavágott rendesen. Csak alaplap csere.
Egyébként pattogós volt a rendszer rajta, és remek moddingok voltak rá...OTG csak külső Y kábellel a +5V miatt, ami elég nyűgössé tette a használát számomra, mert Note2-nél nagyon megszoktam.
Egyébként majdnem megint Note2-öt vettem gyári garival...De ugye az nem lett volna előrelépés. -
zack
nagyúr
válasz
ThorsHUN #6284 üzenetére
Hát...Én ezt pontosan tudom, Sennheiser IE8 + FiiO E11 + Sony SWZ-S618F tulajként.
Kipróbálom majd IE8-cal mit produkál.
(#6288) Cyberpunk
Nem biztos hogy ezt vettem volna, de visszalépni nem akartam, és nem volt semmi más ami szóba jöhetett mint alternatíva. Note2-öt szerettem, de fél év után eladtam, majd a Nexus 4-ben csalódtam. HTC One túl van árazva, és sok a gond velük, Sony Z gyatra aksi, szóval nem volt más, mint az S4 ami az előrelépést illeti.
Meg azért a Premium garival nyugodtabb is vagyok. Pl a Sony Z-n 3-4 hetet ül a Sony szerviz...Ilyen telefon ebben a kategóriában nekem nem kell.
-
zack
nagyúr
válasz
Ateszpapa #6245 üzenetére
Köszi.
Végre itthon...Sok időm nem lesz belakni most, mert megyek futni, és csak egy gyors Endomondo Pro telepítésre van időm, de utána fejest ugrok a romolásba.
Voltam gyorsboltban, vettem hozzá egy egyszerű fekete belebújtatós tokot...Fülig ér a szám egyelőre.
Gyerekek ez a Nexus 4...Egy rakat xar.
Szoftver gyors, nincs lag, f@szán moddolható, de a vételi stabilitás olyan pocsék, hogy ilyet évek óta nem láttam. A 2 hónapos telefonon 40% volt a Telenor jel lakásban, ahol a többi telcsim tökéletes volt. Innentől kezdve a beszéd minősége is csapnivaló volt, ami a fő szempont egy telefon esetében nálam. Szóval LG, Nexus nekem nem kell többet. Hiába a pazar összeszerelés, anyaghasználat, romolhatóság, ha "elcsúszik" ilyen fontos dolgokon, mint gyenge és ingadozó térerő, és gyatra beszédminőség.
Ráadásul megtudtam, hogy a svájci és ázsiai piacra szánt modellek, amikből Magyarország is kapott, eleve alaplaphibásak, és ezért van a gyenge térerő. Persze ezt nem orvosolják gariban, mert nehéz bizonyítani, és nem az van hogy nem tudsz telefonálni vele, csak annyi hogy xar minőségben. -
zack
nagyúr
Nos uraim...Megvan!
Fekete, 2 ev magyar garis I9505.
Annyira friss hogy meg itt vagyok a boltban. .
-
zack
nagyúr
válasz
Petee87 #6178 üzenetére
Jah. Hát lehet hogy a magyar garisat választom inkább. Az fontosabb, mint a Wolfson DAC...
Ahogy néztem bench eredményben sincsenek nagy különbségek, ráadásul itt is több az I9505 tulaj, és az XDA-s közösség is valószínű az I9505 felé fog mozdulni inkább. Igazából mindig is azt mondtam, hogy a száraz Mhz-ek számítanak, nem a magok száma. Amikor a Q6600 volt az über mert 4 mag, egy 2 magos E8600 oda-vissza pofánverte játékokban és egyéb alkalmazásokban 4 Ghz környékén. Pattogósabb, gyorsabb proci volt. Itt is a 4x1,9Ghz szerintem pont ezek miatt nem tűnik rossz választásnak. -
-
zack
nagyúr
Lehet ma belépek én is topikba fizikailag is tulajként.
Kérdés... I9500 1 év korrekt bolti garival, vagy I9505 2 év Samu garival? 1 árban kapnám mind a kettőt...
Mekkora a teljesítménybeli különbség a kettő között, illetve milyen gyakorlati különbségek vannak a hardveres specifikációkon kívül? Gondolok itt a főzött ROM-ok mennyiségére, akku üzemidőre, és mindegy egyéb gyakorlatban tapasztalt különbségekre.
-
zack
nagyúr
válasz
Redplee #3888 üzenetére
Azért ez nem sikerült maradéktalanul (sajnos). Egy hardver igényesebb komolyabb grafikájú játék számomra 40 perc után játszhatatlan lesz a bal hüvelykujjamnak, olyan meleg lesz a proci magasságában a kijelző.
És ez "csak" egy Note2 Mali 400-al, 1,6hz procival...
Adreno 320 + 1,9Ghz...Bele se merek gondolni. -
zack
nagyúr
válasz
mate198712 #3830 üzenetére
Dehogy kelt fel bal lábbal. Note2 topikban ezt csinálja hónapok óta. Szóval örülhettek, hogy ide is csatlakozott.
-
zack
nagyúr
válasz
._.Dante._. #3718 üzenetére
Hol lehet nézni? Van linked?
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3656 üzenetére
Meglátom. 5 col még határeset.
-
zack
nagyúr
válasz
robi baggio #3646 üzenetére
Azért nincs nagy különbség bolti és bolti között, mert hivatalosan az EU csak 9505-öt kap. Tehát tök mindegy mennyi az I9500, elvileg az elérhetetlen lenne számunkra. Tehát hiába fullosabb, ez az árán nem fog látszani, mert ebben a régióban nem lesz I9500 hivatalosan.
-
zack
nagyúr
172k ajánlatot kaptam az I9500-re.
Szerintem ez lesz. 6k nem pénz az Octa-s verzáért.
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3604 üzenetére
Ez igaz. De ettől függetlenül nálunk globálisan szemlélve (még) nincs létjogosultsága illetve nem fő szempont egy LTE képes telefon.
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3602 üzenetére
Mivel korlátozottan elérhető, 3 szolgáltatóból ez is csak egynél, így nem hiszem hogy perspektíva, aki nem T-s, vagy esetleg vidéken lakik. Senki sem fog akkora adatot letölteni ezeket a csomagokat használva, hogy szignifikáns különbség legyen a böngészés időben. 200-300-400MB-nál már biztos lenne szerepe, de ekkora letöltést magyar honban mindenki WiFi-n próbál letölteni a kaki csomagok miatt.
-
zack
nagyúr
válasz
Dare2Live #3561 üzenetére
Nem értek egyet. Kérlek, ha valamit állítasz, és ilyen fajsúlyú, támaszd alá. Shufny pont most teszteli a Note2-öt Voodoo kernellel. Az első benyomásai jók voltak I9000 Voodoo-hoz képest is. Szóval ne fikázd alaptalanul a Note2/S3 Wolfson DAC-ot. Nagy potenciál van bennük, de kell hozzá füles és forrás is (Lossless), és nem a 10-20k kategóriából.
S2 az tényleg erős közepes lett, de abban Yamaha DAC volt, és köze sincs a Wolfson minőséghez, de itt is sokat segít egy jó füles. Ettől függetlenül ha nekem I9500 lesz, lesz hozzá technikám, hogy meg tudjam mondani, mennyivel jobb egy Note2 S3 DAC-nál.
(#3599) manokaki
Én HSPA+ is kifutok a 2GB keretemből (Telenor 10000 perc ingyen + 2GB net 7k-ért), szóval nálunk ezekkel az adatforgalmi csomagokkal teljesen értelmetlen a felhasználók 95%-nak az LTE. Eleve foghíjas a lefedettség, ezen felül pedig pikk-pakk leketyeg egy 500MB-1GB adatforgalom aktív használat mellett.
-
zack
nagyúr
Szerintetek az Octa-s verza megér +22k-t? Jó áron tudnám megvenni mind a kettőt. Az I9505-öt 166-ért, az I9500-at 188k-ért.
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3524 üzenetére
Nice!
-
-
zack
nagyúr
Csak egy a para az Octa-s verzióval ha tényleg nem lesz nálunk. OLED kijelzős telefont én csak 2 év gyártóival mernék venni, akinek volt S2, S2, Note szériája az tudja miért.
Tehát hiába 900 dodó az Octa-s kint 12 hó garival, aztán ha beég...
Kíváncsi leszek mennyi idő alatt fordul meg oda-vissza. Sacc per kb 1-1,5 hónap.
-
zack
nagyúr
Nem lennék meglepődve ha ilyen problémák lennének vele amiket a srác ír a tesztben.
Viszont az Octa-s verzió sem lesz akkor sokkal jobb.
A launcher kérdésben is egyetértek vele. Borzalmasan fapados a gyári TW. Szerintem ronda is, és aki esetleg belekóstolt 1-2 minőségi launcher-be, azt verni fogja a víz továbbra is a TW-től.
Én Next Launcher 3D-t használok, előtte pedig Nova Prime-ot. 1-4k között vannak a jobb és minőségibb launcherek, gondolom aki megveszi a telefont nem fogja földhöz verni a gyári cseréje. Aki meg az alap TW-el használ egy ilyen szintű telefont, az nézzen meg egy Next Launcher videót, és tudni fogja miről beszélek.
Tehát a TW-t tényleg kár volt pofozgatni.
Szerintem a One se lesz nagy durr S600-al. Ennyit nem érnek ezek mint amennyiért megpróbálják eladni. Pláne annak tükrében, hogy tisztán látszik, hogy le akarják nyomni a júzerek torkán a 600-at, majd Q3-ban jön a 800, ami jóval erősebb lesz. Valahogy a mostani csúcs kategóriáról nem éri meg váltani, az az érzésem. Gondolok itt a kiforrottabb 4 magos telefonokra. S3, Note2, Nexus4, Optimus 4X, Optimus G/Pro, HOX+, stb...
Valahogy ennek a full HD-s korszaknak az első fecskéi abszolút nem győztek meg, és nem feltétlen az ár miatt. Ha az Xperia Z 130k lesz, akkor sem fog kelleni, mert nem felel meg nekem sem az üzemidő, sem a kijelző minősége. Hígul a csúcs szegmens, elsősorban minőségben, az árak pedig az egekben. Nagyot akarnak kaszálni minimális fejlesztéssel, hogy maradjon "puskapor" évente legalább 2db csúcs kütyüt kiadni gyártónként.
A Note2 hiába nyitott 180k-n októberben, januárban 2 éves magyar gyártóival meg tudtam venni 145k-ért, ami sokaknál lélektani határ, talán nálam is. Ennél többet egyszerűen nem ér egy csúcs telefon. A mostani 1080p újdonságoknál erre a lélektani határra jóval később fognak bezuhanni az árak. Persze megértem aki 200k környékét is ki fogja gazdálkodni, de jóval több lesz a csalódott felhasználó, mert mindenki úgy lesz vele, ha már kifizetett ennyit, akkor azt a minőséget kapja, amit elvárt. -
-
zack
nagyúr
Jo jo...De osszessegeben keves. Eddig mindegyik csucsmodell csalodas. HTC One jo lenne ha lehetne boviteni, de igy az sem perspektiva szamomra. Talan majd a Note3. A leglenyegesebb negativum az osszes csucsmodell eseteben a kamera minosegenek elhanyagolasa. Egy 200-230k csucsmodellbe miert nem lehet normalis optikat tenni? S2, S3, Note2 eseteben miert lehetett megoldani? 150k-nal egy petakkal se er tobbet egyik sem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest