Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruszi_tomi
aktív tag
Még annyit hozzá teszek, hogy a teló üzem ideje a 4.2-ön sokkal jobb volt, mondtam csajszimnak ne aggódjon, semmi gond, jön a 4.4 jobban optimizálva lesz, újabb rendszer, az majd megoldja a problémát, várjunk....... Egy nap megjelent a várva várt frissítés, asszem francia Orange-os a teló. Ahogy kell befrissítettem neki, hátha jobb lesz, elvégre gyári Samsung által kiadott frissítésről beszélünk.............. A történet végét mindenki tudja, kénytelen voltam ROM-ot cserélni, persze a KNOX, mert az annyira kell ezekbe a telefonokba meg ugrott. Nah én befejeztem, tényleg nem ezért járok ide hozzátok, csak ezt le kellett írnom
Akinek meg működik jól a telója, az örüljön neki, tényleg jó teló............
-
tuzpenge
őstag
Én is dolgoztam a samsung minőségirányítási osztályán, és tudom amit tudok. Viszont azóta dolgoztam már más termelő cégnél is, és senkinek ne legyenek illóziói hogy a többi jobb. Annak ellenére hogy nem vagyok egy samsung fan, nem kell őket lehordani sem a sárga földig. Más kultúra, más felfogás, más filozófia. Nekünk nem feltétlen a legjobb, legbarátibb, de hát ez van. Ahogy írtam is akinek ez nem jó, választ másikat.
-
zalcsika
csendes tag
Adott a lehetőség békéltető testülethez is, ez igaz...
Mi lenne ha inkább korrekt lenne?
Ennyi erővel direkt is gyárthatna mindenki szart, az emberek nagy része úgysem fog hónapokig vitatkozni meg pereskedni senkivel, nem hogy egy samsunggal.
Nyilván nem viccből küldözgeti vissza az ember a telefonját a szervízbe, ha olyan elenyésző a hibaszázalék akkor korrektebb módon is hozzáállhatna a samsung a problémához.
De mindegy, akinek nincs gondja a telefonjával örüljön neki, akinek meg van az menjen békéltetni, meg legközelebb gondolja meg hogy milyen márkát választ a mögötte levő hozzáállással együtt..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Autós topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Minden, ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/256 Gb, gyártói garancia 2026.10.01-ig, hibátlan újszerű állapot
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 90% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1év garanciával!
- IPHONE 16 PRO MAX 1TB WHITE TITANIUM
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Grafit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest