Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Vickee
csendes tag
válasz
Roland0224 #1695 üzenetére
Most már egészen biztos hogy akksi cserés! Több szerviznek is elküldtem a rossz képeket, és megírtam a hibát, és egyértelműen az akksi a bűnös!! Na igen már igen csak csere érett: 1,5 éve gyűröm, és nem keveset használom a telót, szóval épp ideje...
-
D.Vickee
csendes tag
Sziasztok! Samsung Galaxy S3 am van. Mostanában csíkoz a kamera ha merülőben van a telefon. Először nem tudtam mi az oka a csíkozódásnak, ezért próbáltam másik kamera progival, illetve kikapcsolt wifivel. De egyik se változtatott, ugyanúgy csíkozott ha 25% alá ment a töltöttség. Ezért most már biztos vagyok benne, hogy a töltöttséghez van köze a hibának. Volt már valaki így? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest