Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Vickee
csendes tag
válasz
Roland0224 #1695 üzenetére
Most már egészen biztos hogy akksi cserés! Több szerviznek is elküldtem a rossz képeket, és megírtam a hibát, és egyértelműen az akksi a bűnös!! Na igen már igen csak csere érett: 1,5 éve gyűröm, és nem keveset használom a telót, szóval épp ideje...
-
D.Vickee
csendes tag
Sziasztok! Samsung Galaxy S3 am van. Mostanában csíkoz a kamera ha merülőben van a telefon. Először nem tudtam mi az oka a csíkozódásnak, ezért próbáltam másik kamera progival, illetve kikapcsolt wifivel. De egyik se változtatott, ugyanúgy csíkozott ha 25% alá ment a töltöttség. Ezért most már biztos vagyok benne, hogy a töltöttséghez van köze a hibának. Volt már valaki így? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Total Commander
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- PlayStation 4
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest