- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Objektívek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Azért ez pont az az árkategória, ahol senki nem szokott őrült design újításokat bedobni. Mégiscsak volt egy SOC váltás, ami kb a lelke a rendszernek, plusz másfélszer annyi ram. A kijelzőn, meg kamera is teljesen rendben van ebben a szegmensben, senki nem 80e-ért adja a 13+ Mpixeles telefonokat. Az, hogy megtalálták a sarokban a s3 présszerszámát, túlélhető dolog szerintem (nem kevés pénz egy ilyen cucc). Kiegészítők terén meg külön előny, hogy hasonlít az S3-ra.
-
Gusztáv
addikt
Szerintem nem lett olyan rossz ez a telefon, persze kicsit drága, de megy majd lejjebb az ára. A 4G szükségességét én még továbbra sem érzem, kevés helyen érhető el, csak a sok gigás csomagokhoz adják. Én is 4G-s telefont használok 3G-s hálózaton. A SOC teljesítménye is bőven elég a felhasználók nagy részének, nem játszik mindenki a Real Racing 3-al 0-24-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest