Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Azért ez pont az az árkategória, ahol senki nem szokott őrült design újításokat bedobni. Mégiscsak volt egy SOC váltás, ami kb a lelke a rendszernek, plusz másfélszer annyi ram. A kijelzőn, meg kamera is teljesen rendben van ebben a szegmensben, senki nem 80e-ért adja a 13+ Mpixeles telefonokat. Az, hogy megtalálták a sarokban a s3 présszerszámát, túlélhető dolog szerintem (nem kevés pénz egy ilyen cucc). Kiegészítők terén meg külön előny, hogy hasonlít az S3-ra.
-
Gusztáv
addikt
Szerintem nem lett olyan rossz ez a telefon, persze kicsit drága, de megy majd lejjebb az ára. A 4G szükségességét én még továbbra sem érzem, kevés helyen érhető el, csak a sok gigás csomagokhoz adják. Én is 4G-s telefont használok 3G-s hálózaton. A SOC teljesítménye is bőven elég a felhasználók nagy részének, nem játszik mindenki a Real Racing 3-al 0-24-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple MacBook
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Mazda topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest