Hirdetés
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS analóg fokozat? Azoth van a szeren!
- 3D nyomtatás
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Azért ez pont az az árkategória, ahol senki nem szokott őrült design újításokat bedobni. Mégiscsak volt egy SOC váltás, ami kb a lelke a rendszernek, plusz másfélszer annyi ram. A kijelzőn, meg kamera is teljesen rendben van ebben a szegmensben, senki nem 80e-ért adja a 13+ Mpixeles telefonokat. Az, hogy megtalálták a sarokban a s3 présszerszámát, túlélhető dolog szerintem (nem kevés pénz egy ilyen cucc). Kiegészítők terén meg külön előny, hogy hasonlít az S3-ra.
-
Gusztáv
addikt
Szerintem nem lett olyan rossz ez a telefon, persze kicsit drága, de megy majd lejjebb az ára. A 4G szükségességét én még továbbra sem érzem, kevés helyen érhető el, csak a sok gigás csomagokhoz adják. Én is 4G-s telefont használok 3G-s hálózaton. A SOC teljesítménye is bőven elég a felhasználók nagy részének, nem játszik mindenki a Real Racing 3-al 0-24-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest