- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
dehát nem éri ezt meg megvenni
A dualsim-es ugyanennyi, ugyanebből!! -
Sick Boy
őstag
bazzee azt hittem ez DualSIM, nekem sima NEO van és DUAL!!
-
Sick Boy
őstag
Ilyen készülékem van több, mint 1 hónapja.
Teljesen OK. 2 évig volt S3, most azt eldobtam és vettem egy ilyet. eMag-nál lehet kapni normális Samsung garival. 85K-ért vettem és teljesen megérte.
Az egész lényege a DUAL SIM, ebből a szempontból már nem arcpirító az árazás, ha belegondoltok.
Kinek van Super AMOLED-es DualSIM-je 1,5 GB RAM-mal, értelmezhető (értsd nem MTK) Quad-Core-ral?
Mindenre elég ez a telefon, mindenre.
Nekem a DualSIM miatt kellett, eszembe sem jutott eldobni a sima S3-at. Teljesen rendben van ez a telefon.NFC is van.
A GPS zseniálisan jó!!! (Snapdragon...)
Sajnos (gondolom chipsetes korlát miatt) az USB OTG kimaradt belőle, mondjuk az S3-nál sem használtam soha, de jó volt a tudat
A kamera modul NEM egyezik meg a sima S3-mal, annál egy kicsit szarabb. Ha belenéztek mindkét lencsébe, akkor az S3-é zöld, a Neo-nak lila. Amúgy nem rossz, de ez visszalépés. Na persze így is nagyságrendekkel jobb fotót csinál, mint bármelyik másik telefon a mezőnyben... ez még vállalható kompromisszum volt.
A gép sokkal jobban megy mint a sima S3, az 1,5 GB ram eléggé jót tett.
Az üzemidő sokkal jobb azonos használat mellett, mondjuk elég gatya volt az S3-é márpersze így is minden nap töltenem kell.
A DUAL SIM-et a Samsung nagyon jól implementálta a szoftverbe, le a kalappal.Persze nekem is jobban esett volna egy 65K-s ár, dehát ez van. Szenvedtem, hogy az S3 után a színvonalat tartsam, de Dual SIM legyen. Hát ez lett, és nem döntöttem rosszul.
Én még örülök is, hogy megmaradt a formaterv - a gyári S3 tokok tökéletesen jók a NEO-ra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 24 Hours of Le Mans
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest