- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
polar-x
tag
Szerintem maga a panel ugyan az benne mint a "sima" S3-ban. Az eltérés a kijelző színtónus beállításában van,ugyanis a neo-ban nincs benne a "képernyőmód" opció ami az S3-nál elérhető és ezzel plusz dinamikát lehet adni a kijelzőnek. Nekem a tabletben (T310) is benne volt jb alatt,de mikor megkapta a KitKat-et elveszett ez az opció és azóta nem lehet váltani képernyőmódot.
A lényeg a sima S3-ban lehet választani négyféle kijelző üzemmód közül: dinamikus, szokásos, természetes, film. Akinek van sima s3 és neo is az egymás mellé téve megláthatja hogy a neo kijelző beállítása kb a S3 "szokásos" beállításnak felel meg -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Csak korábban írták, lehet valami egyedi eltérés volt. Régebben volt olyan probléma a Samsung monitorokkal, hogy eleinte Samsung panellel forgalmazták, azok mentek a tesztekre, a későbbi modellekbe már más, gyengébb panel került, reklamálni sem lehetett, mert a szerviz menü előhívása, garancia megvonással járt. A TV-ket, is különböző panellel forgalmazzák, lehet, hogy a telefonoknál nem variálnak. Nem tudom, hogy gyárt-e még valaki SuperAMOLED kijelzőt a Samsungon kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Spotify
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest