Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
polar-x
tag
Szerintem maga a panel ugyan az benne mint a "sima" S3-ban. Az eltérés a kijelző színtónus beállításában van,ugyanis a neo-ban nincs benne a "képernyőmód" opció ami az S3-nál elérhető és ezzel plusz dinamikát lehet adni a kijelzőnek. Nekem a tabletben (T310) is benne volt jb alatt,de mikor megkapta a KitKat-et elveszett ez az opció és azóta nem lehet váltani képernyőmódot.

A lényeg a sima S3-ban lehet választani négyféle kijelző üzemmód közül: dinamikus, szokásos, természetes, film. Akinek van sima s3 és neo is az egymás mellé téve megláthatja hogy a neo kijelző beállítása kb a S3 "szokásos" beállításnak felel meg

-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Csak korábban írták, lehet valami egyedi eltérés volt. Régebben volt olyan probléma a Samsung monitorokkal, hogy eleinte Samsung panellel forgalmazták, azok mentek a tesztekre, a későbbi modellekbe már más, gyengébb panel került, reklamálni sem lehetett, mert a szerviz menü előhívása, garancia megvonással járt. A TV-ket, is különböző panellel forgalmazzák, lehet, hogy a telefonoknál nem variálnak. Nem tudom, hogy gyárt-e még valaki SuperAMOLED kijelzőt a Samsungon kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi 14T Pro / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest