- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Megágyazott az egyik exascale rendszerének Németország
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- HDMI topic
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
Nincs hűségidő. Ha feltöltöd a kártyát akkor automatikusan levonják a díjat és használhatod a szolgáltatást ha nem töltöd fel akkor nem tudod használni a simet csak hívásfogadásra. A készülékhez nincs köze. Attól, hogy nem töltöd fel a kártyát a készüléket nem tiltják le. Ez csak hűségidős előfizetés vásárlásánál van (a tiltás) de akkor még olcsóbban kapod a készüléket.
-
Dave Crank
senior tag
Én úgy értelmezem, hogy van, csak 490Ft-t fizetni kell a kártyáért.
Ha nem fizeted, akkor ha már az előző hónap lejárt, akkor nem lesz rajta aktív szolgáltatás.
Feleségemnek kártyás van, amikor szüksége van, hogy legyen mobilnete, vagy tudjon hívni, akkor feltölti pénzzel.
Van, hogy hónapokig nincs rajta pénz.
Annyi, hogy az éves adategyeztetés kell, annak hiányában törlik az előfizetést, ha jól tudom.[ Szerkesztve ]
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Saccco
nagyúr
Nekem az összes bajom annyi, hogy nem túl jó minőségű üveget tettem rá és emiatt nem érzékeli az ujjlenyomatot rendesen a készülék.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud White, Szép Állapotú, Független, Fehér, Garanci
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB Burgundy, Szép Állapotú, Bordó, Független, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest