Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vexille
tag
válasz
gyuri81 #11162 üzenetére
Szerencsére nem egy bonyolult dolog
Szóval
Elsőnek én ezt letöltöttem Samfw
Kicsomagoltam elindítottam, felrakta a drivert ami szükséges volt, a program kérdezni fogja hogy frissíted-e, szó se lehet róla.
Akkor, a készüléken semmi egyebet nem csináltam, mint az USB hibakeresést bekapcsoltam a fejlesztői opció menüpontban. Majd megnyitottam a tárcsázót és *#0*# begépeltem ezt hogy szervízmódba kerüljön a készülék. Ezen kívül mást nem csináltam, nem vettem le a zárképernyőt meg semmi egyebet.
Majd csatlakoztattam a PC-hez, a program eközben már elvolt indítva, és a Change CSChez beírtam hogy "SEK". Majd Kattoltam a Change CSC-re és elindult a folyamat, a telefon eközben megkérdezi hogy ezt a számítógépet engedélyezi e szöveget, itt kipipáltam hogy jegyezze meg majd ok, ezután végig ment a folyamat és újra indult a készülék.
És készen is volnánk!
Itt megjegyezném ha van fenn bármiféle call recorder azt töröljétek, mert nem fog működni akkor a gyári, először megijedtem hogy nem vette fel a másik félnek a hangját majd miután töröltem, normálisan működött, és érthetően tisztán hangosan veszi fel mindkét felet.Elméletileg nem hagytam ki semmit, és lehet nem túl esztétikusan fogalmazok minden esetben de talán megteszi ez a kis leírás, és én így oldottam meg költségmentesen, nálam bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest