-
PROHARDVER!
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy s-pen verziós GYÁRI Clear View tokot honnan lehetne venni?
(Ha olyan megoldás lenne, ahol a pen tárolása megoldott, de nem kapok mellé pent, nem gond, mert az eredeti még megvan és hibátlan....)Végső megoldásként a pen tokban tárolás lehetősége nélküli GYÁRI Clear View verzió is megfelelhet, a telefon tulaja nagyon ritkán használja a "ceruzát"...
Köszi előre is a tippeket...
-
sebijani1982
senior tag
válasz
kengyel #1190 üzenetére
Üdv!
Pont emiatt akartam hozzászólást írni!
Például:
Daruban ülve, ahol a Mate 10 Pro-val nem volt probléma, ott most 2 egységnyi a térerő és alig lehet pl. netezni! (Telenor hálózat.) A telefon nem a Telenortól van.Valakinek valami ötlet?
SIM csere megoldhatja? Bár csak 1-2 éves a kártya. De ennyi embernél nem hinném, hogy a SIMmel lenne gond.
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Elvégeztem pár napja a regisztrációt a Smart tag és füles kombóért, azon kívül, hogy egy regisztrációs kódot kaptam, illetve egy standard üzenetet:"Regisztrációdat a SAMSUNG GALAXY S21 SZÉRIA ELŐRENDELŐ PROMÓCIÓRA sikeresen fogadtuk. Az általad megadott adatokat és a feltöltött dokumentumot ellenőrizzük, majd újabb üzenetben értesítünk regisztrációd állapotáról. "
Mást nem.
Nektek is eddig jutott a dolog vagy kaptatok mást is. Tudom hétvége volt, ők sem melóznak.
Viszont az appba vagy az accountba belépve nem látok sehol semmit. A regisztrációs kódot mondjuk kiképernyőfotóztam, így az megvan. De amúgy sem a levélben, sem az appban nem találok ráutaló üzenetet.Bocs, ha fura lett a megfogalmazás!
Csak nem tudom hogyan szokott az ilyen zajlani.Válaszotokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külsőben újít, kamerában és tollban erősít, a dobozon viszont spórol a Samsung topmobil.
- Samsung bontott kijelzők eladóak!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest