- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
icecave #1854 üzenetére
Egyébként csak azért "csipkelődtem", mert én pl. biztos nem reklámoznám, hogy mekkorát zakózott a telefon, miközben árulom azt. Tudom, semmi baja nem lett és biztos nem vagyunk egyformák, de én nem szeretnék olyan infókat olvasni egy telefonról vétel előtt, hogy mekkorákat repült. (Nyilván ot a másik véglet is, hogy biztos más is ejtette már le, de ha nem látszik rajta, nem fogja odaírni egy hirdetéshez).
igen. én pl folyamatosan figyelem az aprót mert ki tudja alapon pár hétre szívesen kipróbálnék sok készüléket is, köztük az ultrát. na ezek után tuti nem venném meg tőle.
-
joey04
titán
[link] dxomark teszt, amire "mindenki várt"
-
joey04
titán
Itt takarítás lesz
-
joey04
titán
Kint a gsmarena teszt. Háát.
-
joey04
titán
Hát. Nagyon jó készülék, de ennyiért néha megakad, melegszik, kamerában "csak" a csúcs átlagot hozza, a nagy zoomnak semmi értelme, az éjszakai videó kimondottan gyenge, az üzemidő a telep méretéhez képest lehetne jobb, meg ugye nem is kapjuk meg a fullos snapdragon verziót. ez így picit csalódás. várom mit tudnak reszelni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Gigantikus mérethez végeláthatatlan tudáslista, ám a kérdés az 5G érában is égető: van-e szüksége az embernek félmillió forintos mobilra?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest