Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
tomboy84 #5940 üzenetére
Nem a program nincs meg, csak ez az érdekesség fordult elő:
A program telepítve és aktív használatban van. Az Alkalmazások között is ott van, onnan néztem ki a verziószámot. A Play áruház telepített programok listájában viszont nyoma sincs! Ha a Playben rákeresek hozza a programot, megjelenik a Megnyitás gomb is, de se automatikusan sem kézzel frissíteni nem lehet, és mint mondottam a Saját alkalmazások listájában sincs benne. Ilyet még nem láttam.Közben persze uninstalláltam és a Playből újratelepítve már normálisan működik és a listában is megjelenik.
-
trialboj
őstag
válasz
tomboy84 #5857 üzenetére
Én nem értem ez micsoda, de halljátok, nem úgy volt hogy mi is kapunk android 11-et? Sőt talán még a 12 is be volt lengetve, most akkor ez ugrott mert corona meg hasonlók, vagy csak jól meggondolják hogy kitolják-e erre a modellre.
Még mindig nem tudom hogy érdemes-e megjavíttatani a kijelzőmet, ha nagyobb aksit tudnék bele tenni, még évekig használnám, de ha csak kicserélem egy újra, ami nem zsír új, mert minimum 1 évvel ezelőtt volt gyártva, az sem fog csodát tenni, habár remélhetőleg 15% alatt nem merülne ijesztő sebességgel, pont mikor szükségem van rá.
Aki követi a híreket, nem hallott valamit az új modellekről, mostanában kell megjelenjenek, olyan jó lenne ha ismét másolnák az apple-t és kidobnák az iPhone 12 killer "mini" samsungot
Egyedül a videó miatt vennék almát, de minden mást gyűlölők abban a cégben, főleg hogy teljesen ellehetetlenítik, hogy almástóól eltérő eszközzel összehangold.
-
rackalew
tag
válasz
tomboy84 #3227 üzenetére
De a régiókód még mindig meghatározza a frissítési ütemtervet. Ha gyorsabb frissítések kellenek, akkor egy XEH régiókódos szoftver telepítése Odinnal és digis SIM-kártyával aktiválása átváltja a régiókódot, amivel akkor jelenik meg a frissítés a telefonra, amikor a Samsung készen van vele, nem pedig akkor, amikor a Telekomnak kedve van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest