Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Nekem a Power mode Optimized állásban van mióta megvettem, itt az Adaptive power saving, be vagy kikapcsolt állapotban kellene legyen? Nekem jelenleg ki van lőve.
Sajnos egyiket sem csináltam a 3 említett esetleges rossz szokásból, betegesen figyeltem mindenre, sosem játszom rajta, igaz majd egy évig "gyors" töltésen használtam kábelen, mert nem tudtam hogy rossz, de azért ez a 15 vagy 17W amit kábelen tud, annyira nem gyors, hogy ilyen bajt okozzon. Nullára is csak párszor merült, és minden esetben emiatt a hiba miatt, mert olyan sebességgel esett 5-7%-ról 0-ra, hogy a töltőig nem jutottam el, pedig pár lépés lett volna. Szoktam 4k/60fps/HDR-t videózni, maximum ekkor pörgetem ki a procit, de ezek rövid snittek, nem órákon át tart.
Azt nem mondtam hogy emiatt nem vennék samut, mert ez biztos hogy csak az én szerencsém miatt hibás, arra értettem, hogy nagyon nem szimpi, hogy a samsung nem tiszteli annyira a vásárlóit hogy mindenkinek a minőségibb chipsetet adja, az eu-s felhasználó miért nem ér annyit mint az amerikai/kanadai?
Az összes teszt bizonyítja hogy legnagyobb különbség az exynos és snapdragon között, hogy az előbbi idle módban jobban merül, a sebesség nem izgat, de én pont hogy keveset használom a telefonomat, tehát fájdalmasan érint ez a tény.(#5581) trebrona
Igazad van, köszönöm a helyesbítést, erre nem figyeltem. Nem fenyeget hogy egy ideig ekkora telefont vegyek, de fontos megjegyezni hogy csak az 5G-s modell lesz világszerte snapival szerelve... annak meg nem sok haszna van még jó ideig, illetve jobban is merülhet tőle a telefon, főleg ha szoftveresen nem tiltható az 5g-s kapcsolat használata.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Vezetékes FEJhallgatók
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest